A DVTK SE 12 helyszínt felölelő prevenciós célú szabadidősport-fejlesztési programja Felsőzsolca, Alsózsolca, az Avas, Arnót, Lillafüred, Bátonyterenye és Pásztó után Hevesen várta az érdeklődőket.

Tamás Gábor, a DVTK SE elnöke nyitotta meg a rendezvényt, majd Dr. Szabó Zsolt, a DVTK egészségügyi igazgatója, Dr. Szabó Krisztina és Szabó Katalin, valamint Csáki Dorottya, a DVTK sportpszichológusa tartott rövid, lényegre törő előadást a testi és lelki egészség megőrzésének módszereiről.

A 2010-ben átadott, minden igényt kielégítő Heves Városi Sport- és Rendezvénycsarnok csordultig megtelt a színes programokra. Az előtérben ezúttal is különböző szűrővizsgálatokkaé várta az érdeklődőket az egészségügyi személyzet, míg a küzdőtéren a diósgyőri fiatalok mutatták be a jégkorong alapjait. Már ezt is nagyon élvezték a gyerekek, de az igazi őrület akkor következett, amikor focizni lehetett a DVTK játékosaival. Az egyik csapatban Lipták Zoltán, Tóth Barnabás, míg a másikban Forgács Dávid és Orosz Donát erősítette a rendkívül lelkes csapatokat. 

Folytatás jövő tavasszal!