Az U18-as jégkorong válogatott Szlovéniában vett részt nemzetközi tornán, ahol Ausztriát és Olaszországot is sikerült legyőzni, így első helyen végzett Jesenicében a magyar csapat. A keret tagja volt a DVTK Jegesmedvék játékosa Lövei Dávid is, aki remek játéka mellett egy góllal és két gólpasszal hívta fel magára a figyelmet.

Magyarország - Szlovénia 3-4 h.u.
Magyarország - Ausztria 4-0
Magyarország - Olaszország 5-2

Az U17-es csapat három mérkőzést játszott a szlovák U16-os nemzeti együttessel Dunaújvárosban. Mindhárom találkozón jégre lépett Mattyasovszky Gergely, Galajda Zsombor, valamint Fazakas Erik, aki az első mérkőzésen a csapatkapitányi címet is viselte. A szombati napon 6-3-ra nyert a szlovák csapat, azonban a magyar együttes két gólját is Fazakas Erik lőtte Galajda Zsombor átadásából.

Magyarország - Szlovákia 0-6
Magyarország - Szlovákia 2-4
Magyarország - Szlovákia 3-6

Az U16-os nemzeti csapat Olaszországban, Asiagoban szerepelt november 8-10 között. A nemzetközi torna mindhárom napja színvonalas és szoros mérkőzéseket hozott. A keret tagja volt Illés Márton és Tóth Tamás, akik Szlovénia, Olaszország és Ausztria ellen is jégre léptek Mayer Péter együttesében.

Magyarország - Szlovénia 3-4
Magyarország - Olaszország 1-0
Magyarország - Ausztria 3-4 h.u.