Az Érted és Veled Vagyunk Alapítvány kezdeményezésének köszönhetően új nyílászárókat építenek be a kórtermekbe, a munkálatok pedig már el is indultak annak érdekében, hogy a Mikulást már a felújított, meleg szobákban várhassák a gyermekek. A beruházás költségeihez szeretne segítséget nyújtani a DVTK Jegesmedvék, ezért árverésre bocsátja Siku 2016/2017-es, legutóbbi bajnoki aranyérem megszerzése során hordott eredeti mezét.

- Az alapítvány célja, hogy szinessé tegyük a kórtermeket és elvigyük az otthon melegét a gyógyuló gyerekekhez a Velkey László Gyermekegészségügyi Központban. Nyissunk új ablakot a gyógyulásra, hogy a beteg gyermekek már meleg szobákban fogadhassák a Mikulást! - mondta Gyurkó Tamásné Benedek Csilla az alapítvány alapítója.

Licitálni a [email protected] címen lehet, december 1-ig. A legnagyobb összeget felajánló személy a december 2-i HC Nové Zámky elleni mérkőzés előtt a jégen veheti át Sikutól és Gyurkó Tamásné Benedek Csillától a mezt. A lcitit 10.000 Ft-ról indul.

A licit győztese: Lénárt Krisztián - 100.000 Ft. Köszönjük szépen a felajánlott összeget!

Továbbá a nyertes licitálónak felajánljuk, hogy a mezt a jelenlegi keret minden játékosa aláírásával ellátja.

Azon szurkolóink, akik egyéb hozzájárulással szeretnék segíteni a kezdeményezést felvehetik a kapcsolatot az alapítvánnyal az [email protected] címen. Az alapítvány pénzbeli felajánlásokat is szívesen fogad az alábbi bankszámlaszámon:

11734114 - 25871887 (OTP Bank) Érted és Veled Vagyunk Alapítvány