DVTK - All Stars 5-1 3-0

1. mérkőzés

Kijár a srácoknak az elismerés, hiszen remekül játszottak a HPCL 2. fordulóján. Bár az 1. mérkőzés elején ellenfelünk alakított ki helyzeteket, hála kiváló kapusunknak Szuhanyik Petinek, nem született ezekből gól. Olyannyira megnyugtatott minket a magabiztossága, hogy ezután már a saját játékunkat tudtuk játszani, és a 8. percben egy szöglet utáni szépen végig vitt kontra végén Guteesz talált a kapuba. Mikor már azt hittük 1-0-ás előnnyel mehetünk a pihenőre, a félidő hosszabbításának utolsó másodperceiben egy hosszan előre rúgott labdához szerencsétlenül ért hozzá kapusunk, ezt az ellenfél köszönte szépen és a hálóba pofozta a labdát. Igencsak bosszantó volt, de éreztük, ha folytatjuk a jó játékot és esetleg még egy lapáttal rá is tudunk tenni, akkor meg lehet a győzelem. Nem sok telt el a 2. játékrészből, amikor a 48. percben egy szabálytalanság miatt 2. sárgával az ellenféltől kiállított egy játékost a játékvezető. Amit elterveztünk, így talán még jobban működött. Tudtuk irányítani a mérkőzés iramát, aminek következtében elég hamar, először az 59. percben egy tűzijátékot követően, kis szerencsével ismét Gutesz talált a kapuba, majd a 62. percben Ando szerzett egy labdát, amit el is lőtt de ez még kipattant a kapufáról, ám a kipattanót Fatal1ty bődületes erővel vágta a léc alá, ahonnan a védő már csak a gólvonal mögül tudta kifejelni. Így már 3-1 volt az állás. Noha akadtak az ellenfélnek is lehetőségei, a védelem nagyon magabiztos volt megint, így minden próbálkozást rövidre zártak. A 86. percben egy gyönyörű támadást követően ismét Fatal1ty volt a gólszerző. Csaknem vége volt már a mérkőzésnek, amikor a 90. percben ismét egy labdaszerzést követően Gutesz egy remek csel után megkoronázta a saját teljesítményét és egy mesterhármassal beállította az 5-1 es végeredményt.

2. mérkőzés

Itt kellett nagyon figyelnünk, hiszen a múlt héten beleestünk abba a hibába, hogy az odavágón elért siker után, kicsit lazábban vettük a visszavágót. Azonban ezt az akadályt is megugrottuk, és tökéletes odafigyeléssel sikerült a 2. mérkőzést is lejátszani, ahol többségében mezőnyben folyt a játék, bár voltak lehetőségeink, de gólt csak a 43. percben sikerült szerezni Gutesz révén, bár ezt Gál Roli elég hamar megtoldotta, hiszen a 47. percben Fatal1ty kapufája után volt jó helyen és kihasználta a helyzetet, így 2-0 ás előnnyel fordulhattunk a 2. félidőre. Ezután sikerült elég hamar lezárni a visszavágót, hiszen ismét Gál Roli volt szemfüles és az 51. percben egy kipattanót belőve beállította a 3-0 ás végeredményt. A 90. percben Ando egy közeli szabadrúgással a kapufáig jutott.

Az All Stars csapatának további sok sikert szeretnénk kívánni! Eredményes fordulón vagyunk túl, elhoztuk mind a 6 pontot és már összesen 10 ponttal és 11-2 es gólkülönbséggel várjuk a következő játéknapot, ahol a csakps.hu csapata lesz az ellenfél!

Köszönjük a támogatást és hajrá Diósgyőr!!!