DVTK

A DVTK labdarúgói a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a Katolikus Karitásszal együtt gyűjtik a játékokat és az ajándékokat. A DVTK - Kisvárda mérkőzés előtt, a DVTK Stadion melletti "Gombánál", majd december 10. és 14. között a DVTK Edzőközpont recepcióján várjuk az adományokat, melyeket a jótékonysági szervezet juttat majd el a rászorló családoknak. 

DVTK Jegesmedvék

A DVTK Jegesmedvék ismét megrendezi a népszerű "Dobj egy macit" jótékonysági akcióját. A plüssállatokat és egyéb játékokat a december 9-i hazai mérkőzésén várjuk, ahol a Tipsport Liga címvédője, a HC'05 Banská Bystrica lesz az ellenfél. Fontos változás, hogy ezúttal nem az első hazai gólnál, hanem a mérkőzés végén lehet a jégre dobni a macikat.

Magyarországon a Jegesmedvék honosították meg ezt a jótékonysági akciót, ami az idén sem maradhat el. A macidobálás "szabályai" viszont most némileg változtak, ezúttal a macikat nem az első hazai gólnál kell a jégre dobni, hanem a találkozó végét jelző dudaszónál (hosszabbítás esetén a győztes találat után, büntetőlövések esetén az utolsó rávezetés után).

Kérjük szurkolóinkat, ha a családnak olyan megunt, vagy kinőtt játékaik vannak, mint például társasjátékok, autók, stb. azt is hozzák magukkal, és adják le a találkozó kezdete előtt a főbejáratnál. A játékok az Érted és Veled Vagyunk Alapítvány közreműködésével juttatnak el a rászoruló gyerekeknek.

Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is jelen lesz a lelátón a szurkolói Mikulás, aki ajándékokkal fog kedveskedni a gyerekeknek.

Aluinvent DVTK

A DVTK női kosárlabda csapatánál már hosszú évek óta hagyomány, hogy meglátogatják karácsony előtt a miskolci Velkey László Gyermekegészségügyi Központ kis betegeit.

A csapat december 17-én látogat majd el a beteg gyerekekhez, ezért arra kérik a szurkolókat, hogy a következő három hazai (a Nantes, a Szekszárd és a Venezia elleni) mérkőzés előtt a főbejáratnál kihelyezett gyűjtődobozba adják le az adományaikat. 

Fontos

A DVTK sportolói és a gyermekek minden ajándéknak nagyon fognak örülni, de arra kérjük a szurkolókat, hogy elsősorban ne csak pülssjátékot, hanem amennyiben módjukban áll, gyermekük által megunt, vagy már nem használt, de jó állapotban lévő fejlesztő és társasjátékokat, esetleg sporteszközöket is hozzanak magukkal, hiszen azokra is nagy szükség van. 

Bízunk benne, hogy a jótékonysági akciókkal ismét sok gyermeknek tudunk örömet okozni! Köszönjük szurkolóink segítségét!