Ma 18 órától kerül megrendezésre az I. HPCL Karácsony Kupa, a Hungarian Pro Clubs League szervezésében. A nevezésekből beérkezett teljes nettó összeget a Csodalámpa Alapítvány(https://www.csodabogarak.com/Csodabogarak/Esemenyek/165) részére ajánlották fel, akik 15 éve teljesítik beteg gyerekek kívánságait. 16 csapat vesz részt a tornán, köztük mi is, ezzel támogatva a nemes célt.

Egyenes kieséses, oda-visszavágós rendszerben fognak lezajlani a mérkőzések, így mindennél fontosabb a napi forma, bárki okozhat meglepetést.
Szeretnénk megkoronázni a sikeres őszi szezont (7 győzelem, 1 döntetlen) egy jó szerepléssel, viszont néhány újoncnak is kiváló alkalom ez, hogy megmutathassa mire képes tétmérkőzésen.

A sors fintora, hogy a Hun Ultras lesz az első ellenfelünk, akik az egyetlen csapat eddigi 4 ellenfelünk közül, akiket nem tudtunk hazai és idegenbeli környezetben is legyőzni, így felfokokozott hangulatú mérkőzésekre számítunk.

A találkozók egy része élőben közvetítve lesz az Esport1 facebook oldalán, amennyiben nem mi leszünk a kiválasztottak, a youtube csatornánkon (https://www.youtube.com/channel/UC1ONBj4qAd1VnN8R-uZW-AA) követhetitek a meccseket.

Tehát a kezdés: 18:00.
Jó szurkolást!
Hajrá DVTK!