A felnőtteknél a legjobb férfi, női sportolókra és csapatra, utánpótlásvonalon szintén a nemek legjobbjaira (leány, fiú), valamint csapatra lehet szavazni, továbbá a legjobb edzőt is keresik.

A diósgyőri sportolók közül az utánpótlásból a labdarúgó Tóth Borisz és a kosárlabdázó Kiss Angelika egyaránt korosztályos válogatott, és már a felnőttek között is bemutatkozott. A két birkózó, Szinay Csaba és Zurai Rajmund is rendre éremmel tér haza a versenyekről. A csapatok közül a DVTK Akadémia U16-os kosárlabda csapata a klub első utánpótlás érmét nyerte, míg a DVTK U17-es labdarúgó csapata megnyerte az NB II.-őt, ezzel a nyolccsapatos élvonalba röpítette a klub teljes utánpótlását.

A felnőtt nők között a cselgáncs válogatott Gercsák Szabina, és Medgyessy Dóra várja a szavazatokat. Utóbbi az Európa Kupa alapszakasza után bekerült a sorozat All Star ötösébe, a 3x3-as válogatott tagjaként pedig világbajnokságon képviselte a diósgyőri színeket. A férfiak között Spéth Norbert neve szerepel, ő a muaythai Európa-bajnokságon nyert aranyérmet.

A DVTK női labdarúgó csapata 2018-ban Magyar Kupa-döntőt játszott, és bajnoki bronzérmet nyert, míg a DVTK Jegesmedvék ezüstérmet nyert az ERSTE Ligában, aranyérmet a Magyar Kupában, jelenleg pedig minden esélye van a Tippsport Ligában a rájátszásba kerülni. Az edzők között pedig előbbi mestere, Fórizs Sándor és a birkózók generációit nevelő Juhász Sándor került föl a jelöltek közé.

B.-A.-Z. Megye Év Sportolója

Utánpótlás leány
Kiss Angelika (kosárlabda, Aluinvent-DVTK)

Utánpótlás fiú
Szinay Csaba (birkózás, DVTK-MVSI)
Tóth Borisz (labdarúgás, DVTK)
Zurai Rajmund (birkózás, DVTK-MVSI)

Utánpótlás csapat
DVTK Akadémia (leány kosárlabda, U16)
DVTK (fiú labdarúgás, U17)

Felnőtt női
Gercsák Szabina (cselgáncs, DVTK-MJC)
Medgyessy Dóra (kosárlabda, Aluinvent-DVTK)

Felnőtt férfi
Spéth Norbert (muaythai, DVTK-Vita Gym MK)

Felnőtt csapat
DVTK (női labdarúgás)
DVTK Jegesmedvék (jégkorong)

Edző
Fórizs Sándor (női labdarúgás, DVTK)
Juhász Sándor (birkózás, DVTK-MVSI)

Szavazz itt a diósgyőriekre!