A mérkőzés a kölcsönös üdvözlések után megemlékezéssel kezdődött, ahol egy perces néma csenddel adóztunk a nemrég elhunyt csapattársunk Géczi István emlékének.

A párosok küzdelméből nem jöttünk jól ki, hiszen a Kővári-Doros párosunk az esélyesebb Do Phuong Nam- Terék kettőstől 3:1 arányban vereséget szenvedett, míg az először együtt játszó Bari- Fehér duó végletekig  kiélezett csatában 3:2-re maradt alul (döntő szettben 12:10-re kikapva) a Csonka- Pálfy egységtől. Ez bizony jöhetett volna!?!

Az első körben papírforma eredmények születtek, Kővári és Bari nyert, míg Doros és Fehér 3:0 arányban vesztett Do Phuong ill. Terék Norbert ellen.

A második egyéni kör is kettő-kettővel zárult, itt Bari Csaba majdnem bravúrt bemutatva 3:2-re maradt csak alul a BVSC legjobbja, Do Phuong ellen, míg Fehér Orsi nagy meccsen megszerezte a DVTK-nál az első győzelmét 3:2-re verve Csonkát!

A harmadik körben sem dőlt el semmi, továbbra is fej-fej mellett haladtak a csapatok. Pedig lett volna esély, hiszen Kővári mellett Fehér már a második győzelmét söpörte be, de Doros nem bírt Csonkával, így megmaradt a BVSC párosoknál szerzett előnye.

Az utolsó felvonásban a nagyszámú hazai szurkolótábor örömére Kővári legyőzte Terék Norbertet, Bari biztosan verte Csonkát így Doros Szilárnak jutott az a hálátlan feladat, hogy egy győzelemmel -az addig nyeretlen, de igen jól játszó fiatal Pálfy János ellen hozza a meccset- és biztosítsa a pontszerzést. Alaposan ránk ijesztve 0:2-ről nagyot küzdve 3:2-re fordított, így bravúros pontszerzéshez juttatva a hazaiakat! Orsinak az utolsó meccsén már nem volt esélye a minden mérkőzését nyerő Do Phuong ellen.

NB I. Kelet 10. forduló

DVTK - BVSC II 9:9

Győzött: Kővári Balázs 3, Bari Csaba 3, Fehér Orsolya 2, Doros Szilárd 1

Barták László, csapatvezető: - Bizakodásra ad okot ez a remek rajt, Fehér Orsival megerősödött csapatunktól az őszi szereplésnél  jóval több pontot remélünk a folytatásban. A tavaszi idény hazai meccsein a lelkes táborunk támogatásával reméljük sikerül még egy- két bravúrt bemutatnunk, ami egy jó helyezést fog eredményezni!


Egyidőben az első csapat mérkőzésével került sor az NB II-es DVTK II - Vác rangadóra. Ősszel minimális arányban idegenben is sikerült 10:8-ra nyerni.

Most ismét szoros meccsen 11:7 arányú győzelmet ünnepelhettünk, így továbbra is versenyben lehetünk a dobogóért!

NB II. Észak-Kelet 10. forduló

DVTK II - Vác 11:7

Győzött: Tóth Zsolt 3, Boros Zoltán 3, Gadóczi Gábor 3, Fekete József 1 és a Tóth-Boros páros