Az idei szezon nem csak attól különleges a DVTK Jegesmedvék életében, hogy a Tipsport Liga küzdelmeiben vesz részt, ugyanis jeles évfordulóhoz érkezett a miskolci jégkorong. A sportág negyven évvel ezelőtt indult útjára szervezett formában a Népkertben.

Az évforduló alkalmából egyedi mezben lép pályára Glen Hanlon csapata a február 26-i MAC Újbuda elleni mérkőzésen, a dressz kialakításába pedig a szurkolókat is bevonjuk. Meztervezési pályázatunkon a pályaműveket 2019. február 7-ig várjuk a szurkolo(kukac)dvtk(pont)eu címre. Egy pályázó több tervet is beküldhet. A győztes nem csak annak örülhet majd, hogy az “ő mezében” lép jégre a DVTK Jegesmedvék csapata, hanem a legegyedibb pályázat beküldője egy, a csapat minden tagja által aláírt jubileumi mezzel gazdagodhat. A pályázat győztesét email-ben értesítjük, és a DVTK Jegesmedvék vezetése által a legjobbnak ítélt tervet a honlapunkon, valamint Facebook oldalunkon is bemutatjuk majd szurkolóinknak.

Mivel a csapat hazai mérkőzésen fogja viselni a mezt, ezért a pályázatban kikötés, hogy a dressznek fehér alapúnak kell lennie, valamint olyan motívumokat kell tartalmaznia, amik a negyven éves jubileumra utalnak.