A DVTK vezetősége összegezte az eddigi tapasztalatokat, és ez alapján a szurkolók képviselőivel egyeztetve több helyen módosított a jegyárakon, illetve - élve a sporttörvény módosítása és az MLSZ elnökségének döntése adta lehetőséggel - a jegyvásárlás feltételein.

 • A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken nem szükséges névre szóló jegyet váltani
 • Normál biztonsági besorolású hazai mérkőzésekre szurkolói kártya nélkül is lehet jegyet vásárolni az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon
 • Meccsnapon a korábbinál olcsóbban lehet jegyet váltani a Napos oldalra és a kapu mögé is
 • Bővült a stadion kedvező árú helyeinek száma, a H- és a G-szektor mellett az I- és az F-szektorból - tehát a teljes, villamos felé eső kapu mögötti részről - azonos áron lehet megtekinteni a mérkőzéseket
 • A gyermekek 2 helyett 6 éves korig ingyenesen szurkolhatnak, a 6 évnél fiatalabbaknak ingyenes jegyet kell váltani
 • A gyermek és junior jegy helyett diákjegy kerül kibocsátásra, amelyet minden diákigazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik
 • A senior jegy helyett nyugdíjas jegy váltható, amelyet minden nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik
 • Mostantól az interneten is megvásárolhatók a kedvezményes jegyek, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik
 • A tavaszi bérlet megvásárlásakor mindegyik bérlettípus esetében egy mérkőzés ingyen tekinthető meg (összevetve az összes mérkőzésre külön-külön megvásárolt belépők árával)
 • Az ősszel megvásárolt éves bérletek természetesen továbbra is érvényesek
 • A belvárosi jegyértékesítésről, a jegyárcsökkentés miatt hátrányt szenvedő éves bérlettulajdonosok kompenzációjáról a jövő héten adunk további tájékoztatást

Jegy- és bérletárak

Az őszi bérletesek helyét a Mezőkövesd elleni mérkőzésig fenntartjuk, akár a találkozó előtt is meg lehet újítani a helyet.

Normál (forint)

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy  Tavaszi bérlet
Ultra szektor 1500 1800 9000
Napos oldal 3000 3600 18 000
Nyugati oldal 4500 5500 27 000
Vendégszektor 1500 1800 nem kerül értékesítésre
VIP 15 000 25 000 90 000


Diák (forint)

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy  Tavaszi bérlet
Ultra szektor 1000 1300 6000
Napos oldal 1500 2100 9000
Nyugati oldal 3000 4000 18 000
Vendégszektor 1500 1800 nem kerül értékesítésre
VIP 10 000 15000 60 000


Nyugdíjas (forint) 

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy  Tavaszi bérlet
Ultra szektor nem kerül értékesítésre nem kerül értékesítésre nem kerül értékesítésre
Napos oldal 1500 2100 9000
Nyugati oldal 3000 4000 18 000
Vendégszektor 1500 1800 nem kerül értékesítésre
VIP 10 000 15000 60 000


A Diósgyőri Stadion szektorbeosztása

Napos oldal: K-L-M-N-O-P szektor
Ultra szektor: F-G-H-I szektor
Nyugati oldal: C-D szektor
Vendégszektor: T-U szektor      
VIP: A-B szektor

Szurkolói kártya

A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken nem szükséges névre szóló jegyet váltani, ettől a klub eltekint. Ezzel együtt javasoljuk szurkolóinknak a klubkártya megőrzését, mert a fokozott és a kiemelt biztonsági besorolású találkozók előtt jelentősen felgyorsítja a jegyvásárlás sebességét, úgyszintén csak ennek birtokában lehet az interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon belépőt váltani a kiemelt és fokozott hazai mérkőzésekre, illetve azon idegenbeli mérkőzésekre, ahol ezt megköveteli a rendőrség vagy a rendező klub. A többi találkozóra viszont a webáruházakban általánosan elterjedt módon, egy egyszerű regisztráció után lehet egyszerre maximum 10 jegyet váltani.

A bérleteknél nincs változás, továbbra is névre szólóan lehet vásárolni a fokozott és kiemelt besorolású mérkőzések miatt.

Ugyanakkor a DVTK Stadion beléptető rendszere a megszokott módon működik. A forgókapukon keresztül lehet bejutni a létesítménybe, hogy kiszűrhető legyen a dupla belépés. A biztonsági szolgálat munkatársai szurkolóink biztonsága érdekében átvizsgálják a ruházatot és csomagokat (utóbbit elkerülendő csomagmegőrzővel várjuk a szurkolókat a Gombánál), valamint továbbra is működik a kamerarendszer. 

Felhívjuk minden kedvezményes jegyet váltó szurkolónk figyelmét, hogy a jegy csak a kedvezményre feljogosító igazolvánnyal együtt érvényes, anélkül a biztonsági szolgálat munkatársai megtagadhatják a belépést.

Tavasztól megszűnik a stadion teljes körbejárhatósága annak érdekében, hogy mindenki a jegyének megfelelő kategóriájú szektorban foglaljon helyet. Ennek betartását a biztonsági szolgálat munkatársai fokozottan ellenőrzik. Ezért kérjük szurkolóinkat, hogy a találkozó végéig őrizzék meg belépőjegyüket.

Online jegyvásárlás

Az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Személyes jegyvásárlás

Személyesen a DVTK Stadionban (DVTK Shop, jegypénztár) váltható bérlet, belépőjegy.

Nyitvatartás

DVTK Shop
Hétfő-péntek: 12:00-18:00
Szombat: 10:00-16:00
Vasárnap: zárva
Meccsnap: 10:00-17:00

DVTK Stadion jegypénzátára
Meccsnapon: 8 órától

A DVTK Stadionon kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Utalványok

A pénztárakban elfogadjuk a papír alapú Posta Paletta és az Erzsébet Sport utalványokat, valamint 2018. július 16-tól már az Erzsébet utalvány plusz kártyát is.

Beléptetés

A stadion kapui egy órával a mérkőzés előtt nyílnak. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Sajtóakkreditáció

A sajtó munkatársai a mérkőzésre a következő linken tudnak akkreditálni a mérkőzést megelőző munkanap 12 óráig: dvtk.eu/media

Az akkreditáció elfogadásáról e-mailben jelzünk vissza, egyúttal további hasznos információkkal szolgálunk a sajtó képviselőinek.