Kiss Bence és Albert Tibor a DVTK Jegesmedvék edzéseit látogatja. Az átigazolási határidő szabályai értelmében, ha január 31. után hivatalos mérkőzésen jégre lépnek csapatunkban, a szezon hátralévő időszakában más együttesben már nem szerepelhetnek.

A DVTK Jegesmedvék saját nevelésű kapusa, Kiss Bence 28 Erste Liga mérkőzésen védte idén a Hokiklub Budapest kapuját, amiken közel 90%-os védési hatékonyságot ért el.

Kiss Bence: Kicsit kettős érzés kavargott bennem, mikor megtudtam hogy visszatérek Miskolcra. Egyfelől hihetetlenül boldog voltam, hogy haza jöhetek a Tipsport Ligás csapathoz és velük készülhetek tovább, ami a fejlődésem szempontjából is egy remek dolog. Másfelől viszont elhagytam a Hokiklub Budapestet, ahol a szezon folyamán játszottam. Egy remek csapat állt össze Budapesten, akik jelenleg esélyesek a Playoffba is bejutni. Remélem, hogy a DVTK Jegesmedvék segítségére tudok lenni a szezon további részében. Sok sikert kívánok a Hokiklubnak!

Szintén csatlakozott Glen Hanlon keretéhez Albert Tibor, aki az Erste Liga idei kiírásában 41 mérkőzésen lépett jégre. A Hokiklub Budapest színeiben két gólt és hat gólpasszt jegyzett.

Albert Tibor: Mindig is otthon éreztem magam Miskolcon, most is úgy érzem mintha csak haza jöttem volna. Jó érzés újra a miskolci jégen korcsolyázni. A legtöbb csapattársam már ismertem az öltözőben, nem lesz nehéz dolgom beilleszkedni. Azon fogok dolgozni, hogy minél gyorsabban felvegyem a Tipsport Liga ritmusát és minden erőmmel segítsem a csapatot. A Hokiklub Budapest csapatában kezdtem a szezont, ezúton is kívánom nekik, hogy érjék el azt a célt, amit közösen tűztünk ki!