Ahogy korábban is megírtuk, az idei szezon nem csak attól különleges a DVTK Jegesmedvék életében, hogy a Tipsport Liga küzdelmeiben vesz részt, ugyanis jeles évfordulóhoz érkezett a miskolci jégkorong. A sportág negyven évvel ezelőtt indult útjára szervezett formában a Népkertben. 

A jeles évforuló alkalmából meztervezési pályázatot hirdettünk, amire szép számmal érkeztek a tervek a szurkolóktól. Végül Éles Melinda koncepciója került kiválasztásra, így a DVTK Jegesmedvék az ő általa tervezett mezben fog jégre lépni az alapszakasz utolsó mérkőzésén. A terv mindenben megfelelt a pályázatban kiírt követelményeknek, továbbá a mezben koronológikusan megjelenik a Miskolci Kinizsi zöld, a Miskolci Jegesmedvék sárga-fekete és a DVTK Jegesmedvék piros-fehér színösszetétele is. A győztes tervezőnek járó aláírt mezt a keddi mérkőzés korongbedobása előtt adjuk át.

A jubileumi mezeket a későbbiekben árverésre bocsátjuk, a befolyó összeg pedig a DVTK Jegesmedvék utánpótlását fogja támogatni. Az árverésről hamarosan bővebb tájékoztatást adunk. 

A többi tervet itt lehet megtekinteni.

Köszönjük minden pályázónak a beküldött terveket!