OTP Bank Liga 23. forduló

2019., március 2., szombat
19:30 Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK

Helyszín: Groupama Aréna (1091 Budapest, Üllői út 129.)

Jegyinfó

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, azonban a DVTK-val ellentétben az FTC nem élt a névre szóló regisztráció eltörlésének lehetőségével, ezért a jegyvásárláshoz névre szóló regisztráció szükséges. A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

A vendégjegyek elővételben egységesen 2850 forintba kerülnek. A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (az FTC címerére kattintva), valamint személyesen Miskolcon, a DVTK Stadionnál található DVTK Shopban lehet megvásárolni.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Klubkártya a jegyvásárláshoz nem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Budapestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Nyitvatartás

DVTK Shop, Diósgyőri Stadion

hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva