NB I.

Sikeres idénykezdést követően bizakodva várhatta a DVTK asztaltenisz csapata az egri mérkőzést, hiszen ősszel három játékossal is döntetlent ért el a piros-fehér csapat az egri együttese ellen. Az előjelek mégsem voltak kedvezőek, hiszen két diósgyőri játékos is betegséggel küszködött, s ez meg is látszott teljesítményükön.

A párosoknál mindkét diósgyőri egység 3-0-ás vereséget szenvedett, ami már jelezte, hogy kevés esély lesz a mai napon.

Az első körben csak Bari Csaba tudott nyerni, míg Doros, Fehér és Kővári is vereséggel nyitottak így hamar nagy hátrányba került a DVTK. 5-1 az egrieknek.

A második etapban Doros Szilárd javított Bedő Norbert ellen, Fehér Orsolya is nyert Kovács Gábor ellen, de Bari és Kővári veresége után nem sikerült felzárkózni, maradt a különbség, 7-3 az Eger Pálosi javára

A harmadik körben eldőlt a mérkőzés. Bari Csaba még győzött ugyan Nagy Balázs ellen, de Kővári, Doros és Fehér veresége azt jelentette, hogy a negyedik körre már nem volt szükség, hiszen az ellenfél begyűjtötte a tizedik győzelmét, megnyerve 10:4 arányban a mérkőzést.

NB I. Keleti-csoport 13. forduló

Egri VSE Pálosi - DVTK I. 10-4

Győztek
Bari Csaba 2
Fehér Orsolya 1
Doros Szilárd 1

Értékelés

András Miklós, szakosztályvezető: - Fehér Orsolya hátfájása miatt nem tudta azt nyújtani amire valójában képes. Fontos versenye van a következő héten, remélem rendbe jön a sérülése. Kővári Balázs pedig betegséggel küzdve állt asztalhoz. Nem is tudott nyerni, pedig egészségesen minimum 3 parti dukált volna neki az egriek ellen. A másik két játékosunk sem tudott így a megszokott hőfokon teljesíteni, ezért nekik is becsúszott nem várt vereség. Ez most így sikerült...

 

NB II.

Az NB II-ben vitézkedő DVTK második csapata Nyíregyházára látogatott a hétvégén, ahol rendkívül kiélezett csatában a zárókörben - Fekete József bravúr győzelmével Király Csaba ellen - harcolta ki a piros-fehér együttes a döntetlent.

NB II. Észak-Keleti csoport 13. forduló

TRIO- MAXI ATC Nyíregyháza - DVTK II. 9-9

Győztek
Boros Zoltán 3
Fekete József 2
Tóth Zsolt 2
Rózsahegyi Péter 1

Párosban
Tóth Zsolt - Rózsahegyi Péter páros