- Az első kérdés adja magát, hiszen a napokban megszületett a kislányod. Gratulálunk! Mesélj róla!
- Köszönjük! Zora pénteken 10 óra 7 perckor született meg Budapesten, 51 centiméterrel és 3 kilogrammal. Császármetszéssel látott napvilágot. Szólt a doki, hogy még van egy fél órám, üljek szépen a kanapén, addig gondoltam elkezdek a telefonomon játszani, hogy gyorsabban menjen az idő. Még szinte be sem kapcsoltam a mobilt, már ott is volt Zora, jelezték, hogy ne üldögéljek annyit, mert meg kellene nézni és elvégezni, amit ilyenkor kell. Úgy zokogtam, hogy rám szóltak, hogy apuka fotózzon, mert több ilyen alkalom nem lesz. Ez vicces volt. Az első órában kettesben voltunk, amíg Barbit összefoldozták. Igyekeztünk együtt tölteni minden időnket, amit lehetett. Hétfőn jöttünk haza. Itthon vagyunk már Miskolcon mindannyian. Nagyon jó baba, csak egyszer, hajnali négy órakor kelt fel egy szoptatás erejéig, majd ¾ 8 nyolcig vissza is aludt. Minden a legnagyobb rendben van.

- Kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok, élvezzétek ki minden percét! Kicsit térjünk át a focira is. Pár napot aludva a hétvégi meccsre, hogy látod, mi volt a baj?
- Egyszer minden sorozat megszakad, ugyanakkor nagyon sajnáljuk, hogy így szakadt meg. Több helyen is olvastam a hétvégén, és a Góóól! című műsorban is említették, hogy inkább kapjunk ki egyszer 5-0-ra, mint ötször 1-0-ra. Ebben nagyon nagy igazság van. Aki nézte a meccset, láthatta, hogy ezen a mérkőzésen nekünk semmi nem jött össze. Kétgólos hazai vezetésnél egy kapufánk kifelé pattant, mind a két félidő elején az első pár percben kaptuk a gólt. Nyilván ez nem csak balszerencse kérdése, hanem adott esetben a koncentráció hiánya is, de tény, hogy ezúttal a szerencse sem állt mellénk. Most azért fogunk küzdeni, hogy elkezdődjön egy újabb nyolcas sorozat. Ha csak minden 9. mérkőzésünk lesz ilyen, azzal ki fogunk egyezni. A szurkolóknak nagyon köszönjük, hogy több mint ötszázan végig buzdítottak minket Újpesten is. Az elmúlt fordulókban egymásra talált a csapat és a tábor, ezt az érzést nem szeretnénk elengedni, így mindent meg fogunk tenni, hogy újra büszkék legyenek ránk! Most hétvégén nem csak a három pont, hanem a becsületünk is a tét.

- A 33 fordulós lebonyolítás sajátossága, hogy háromfelé lehet bontani a bajnokságot, 3x11 meccsre. Az első kör eredményeit nézve a 11. helyen végeztünk, a második kört nézve viszont az FTC és a Vidi mögött a 3. helyen. Mire számítasz a most kezdődő utolsó körben?
- Az első 11 forduló eredményeit én még annak tudom be, hogy akkor alakult a csapat. Nagy volt a jövés-menés nyáron a keretben, felállást is változtattunk, időre volt szükségünk, hogy összeálljunk. Bízom benne, hogy az utolsó etapban úgy tudjuk folytatni, ahogy a másodikban szerepeltünk.


- A Ferencvároshoz látogatunk hétvégén, mire számítasz? Mi kell ahhoz, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk?
- Az Üllői úton egy nagyon agresszív csapatnak kell pályára lépnie ahhoz, hogy sikeresek legyünk. Nehéz ott nyerni. Ugyanakkor, ha olyan higgadtan tudunk játszani, mint ami a nyolcmeccses széria alatt jellemzett minket, és át tudjuk venni a mérkőzés irányítását, akkor lehet esélyünk. A Fradi fölé kell nőni, csak így lehet esélyünk. Most újra fel kell építeni magunkat a szurkolók szemében is, úgyhogy van dolgunk bőven.

- Mennyire néztek egyébként előre? Jövő héten az a PAFC lesz az ellenfelünk, aki az elmúlt hetek jó szereplésének köszönhetően beértünk a táblázaton, így ők is csatakoztak hozzánk a kiesés elkerüléséért vívott harcban.
- Nem szabad ennyire előre szaladni. Én sem szeretek és Fernando is ugyanezt kérte. Tudom, hogy melyik meccs után melyik jön, de mindig csak a következőre szabad koncentrálni, mert most hétvégén is bármi megtörténhet. A Puskás Akadémia elleni ki-ki mérkőzés még a jövő, először most Budapesten jó eredményt kell elérnünk és megmutatni, hogy igenis, számolni kell velünk. Nekünk talán jól is jön most, hogy az FTC ellen senki nem gondolná, hogy nyerhetünk, így a nyomás most inkább rajtuk van. A riválisaink is szerezhetnek pontot, így nekünk is fel kell vennünk a versenyt. Egyébként szerintem még a 30 pont körüli csapatok (MTK, Paks, Mezőkövesd - a szerk.) sincsenek biztonságban, nem lepődnék meg, ha egy-két csapat még csatlakozna hozzánk. Őszinte leszek, nekünk is kellemesebb 4-5 gárda ellen küzdeni, mint a Kisvárdával versengeni.