Reggel 10 órakor kezdődött a női páros küzdelme, ahol Hartbrich Leone volt Orsi párja, aki a német bajnokságban szerepel, második kiemeltként kezdték a versenyt. Első fordulóban a Letanóczki-Adamik (KSI-Tatai AC) páros ellen meggyőző játékkal nyertek 3:1-re.

A következő fordulóban már a döntőbe jutásért a Czeglédi-Veszely (Statisztika) párosnak sem volt esélye, 3:0 Orsiéknak.

A döntőben a szintén statisztikás páros, Harasztovich-Dari páros is kapitulált, pedig ők voltak az első kiemeltek! Magabiztosan, végig vezetve, a taktikát betartva nyertek 3:0-ra, így magyar bajnokok lettek párosban!

Az egyéniben csoportmérkőzésekkel folytatódott a verseny. A diósgyőri lány a válogatott Dari Helgával és a tehetséges Letanóczki Dalmával került egy csoportba. Magabiztosan vette az akadályokat, mindkét ellenfelét 3:0-ra győzte le és a legjobb 8 közé került, ahol folytatta a menetelését.  A legjobb négy közé jutásért csodás játékkal verte a szolnoki Nagypál Mártát 3:1-re. Majd a döntőbe jutásért szintén 3:1-re az statisztikás Harasztovich Fannit. A döntőben párostársával találta szembe magát, és magas színvonalú, látványos csatában, óriási győzelmet aratott! A páros győzelem után az egyéniben sem talált legyőzőre. Hartbrich Leone ellen is 3:1-re tudott nyerni és magyar bajnok lett!

- Nagyon boldog vagyok! – nyilatkozta Fehér Orsolya. - Nehéz mérkőzések voltak, bizonyítani akartam, szerintem főleg fejben voltam jobb, mint a többiek. Egy jó alvás és holnap kezdődik a felnőtt országos bajnokság. Szeretnék ott is jól szerepelni.

- Megemelem kalapom Orsi előtt - tette hozzá András Miklós szakosztályvezető. - Végig nagyon koncentrált volt. Nehéz egy teljes napon keresztül figyelni, de bebizonyította, hogy számítani lehet és kell is rá. Bízom benne, hogy hamarosan a felnőtt válogatottban is szoríthatunk neki. Gratulálok, Orsi!

Fehér Orsolyával a Napos oldal magazin 46. adásában beszélgettünk. Nézd meg a videót, ha lemaradtál róla!