Kedves Szülők!

Szeretettel meghívjuk Önöket egy sportpszichológiai előadásra, melynek témája a szülői szerepvállalás a gyermekük sportkarrierjében. Az előadáson való részvétel ingyenes, melynek végén lehetőség nyílik egy kutatásban való részvételre.

A Testnevelési Egyetem Pszichológia és Sportpszichológia tanszékének oktatói egy nemzetközi szinten is egyedi vizsgálatot indítottak, amelynek célja, hogy felmérje a sportoló fiatalok szüleit – hogyan élik meg gyermekük sportkarrierjét, milyen nehézségekkel szembesülnek, milyen hatással van rájuk mindaz, amit sportszocializációnak neveznek.

A kutatást Kovács Krisztina a Fejben dől el és a Gyereklélek sportcipőben című, sportpszichológiai könyvek társszerzője vezeti.

A vizsgálat fő célja, hogy felismerje és azonosítsa mindazokat az akadályokat, amelyekkel a szülők találkozhatnak, közvetett módon segítve ezzel gyermekük fejlődését.

Szeretnénk megkérni önöket hogy, vegyenek részt ebben a hazai szinten mérföldkőnek számító kutatásban, amely maximum 20 percet vesz igénybe.

A személyiségjogok védelme érdekében a felmérés névtelenül zajlik, a kapott eredmények tudományos szempontból kerülnek felhasználásra.

Előadás helyszíne, időpontja:

DVTK Stadion, VIP terem, 2019. március 16. (szombat) 10:00