OTP Bank Liga 25. forduló

2019. március 16., szombat
19:30 Debreceni VSC - Diósgyőri VTK


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Rádió M-en, a Csillagpont Rádióban és az Európa Rádióban, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Nemzeti Sportban és Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernández: - Nehéz találkozó lesz, a Debrecen nem véletlenül áll a harmadik helyen a bajnokságban. Ha fellapozzuk a történelemkönyveket, azt láthatjuk, hogy az elmúlt 15 évben a DVSC nyerte meg a legtöbbször a bajnokságot, és ennek megvan a lélektani hatása a maiakra is. A hajdúságiak több szempontból is hasonlítanak a Diósgyőrre, nagy vidéki klub, mely előszeretettel veti be a fiatal, saját nevelésű játékosait is. Nagyon jó akadémiájuk van. Ellenfelünk most olyan passzban van, ha nem játszik igazán jól, akkor is győzni tud. Szögletekből és szabadrúgásokból nagyon eredményesek, a góljaik nagy részét így szerezték, ezért erre különösen oda kell majd figyelnünk. Támadásban és védekezésben is jó teljesítményt kell nyújtanunk, csak az egyikkel nem lehet mérkőzést nyerni. A mérkőzés előtt látatlanban egy ponttal most sem lennék elégedett, ezúttal is a három pont megszerzésére fogunk törekedni, hiszen közvetlen riválisaink is kemény meccseket játszanak, így egy esetleges győzelemmel megléphetnénk tőlük a tabellán. Közel van egymáshoz a két város, biztosan sok szurkolónk elkísér majd minket, miattuk is fontos, hogy jól szerepeljünk.

Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.