A párosokkal kezdődött a verseny, ahol Orsi nem a megszokott párjával Hartbrich Leonéval, hanem a szekszárdiak üdvöskéjével, Imre Leilával alkotott egy párost. Az első fordulóban erőnyerők voltak, majd a döntőbe jutásért a Horváth-Nagypál (Orosháza-Jászkun Volán) párost győzték le simán 3:0-ra (11:6,11:4,11:5), így a döntőbe kerültek, ahol a Peterman-Varga- Tóth Kata (Erdért) párost győzték le 3:1-re. Ezzel a győzelemmel az első helyen végeztek a páros számban!

Egyéniben a főtáblán, a legjobb 8 közé jutásért Végh (Kanizsa sörgyár) ellen kezdett és 4:1 (11:6, 6:11,11:9,11:4,11:5) arányban győzött. A folytatásban Harasztovich Fanni (Statisztika) sem tudta megállítani, 4:0 (11:6,11:8,11:7,11:5) a diósgyőri lány javára. A döntőbe jutásért a második helyen kiemelt Peterman-Varga Tímea (Erdért SE) ellen próbálta kiharcolni a győzelmet, nagy csatában, magas színvonalú mérkőzésen nyert, így már a döntőben volt Fehér Orsolya!

A döntőben Tóth Kata (Erdért SE) ellen próbált szerencsét, de sajnos nem volt szerencséje, 4:2-re elveszítette a meccset, így második helyen végzett!

- Sajnos a döntőben nehezen lendültem bele, sok egyszerű labdát elrontottam - nyilatkozta a verseny után Fehér Orsolya. - Tóth Kata végig nagyon jól játszott, nem vagyok elégedetlen, a párost viszonylag simán megnyertük és az egyéni ezüst sem olyan rossz eredmény a felnőttek között.

- Újra szép eredményt szállított nekünk Orsi - tette hozzá András Miklós szakosztályvezető. - Igaz, hogy a három sztár (Póta, Madarász,Pergel) nem indult a versenyen, de ez nem von le semmit ebből a sikerből! Teszi a dolgát, nagyon sokat készül, ennek meg is van az eredménye. Gratulálok, csak így tovább!