NB III. Keleti-csoport 20. forduló

Nyírbátor FC - DVTK tartalék 1-0 (1-0)

Nyírbátori FC Sporttelep. 100 néző. Játékvezető: Veizer Roland (Kovács Zoltán, Dobos Dávid)
Nyírbátori FC: Vasas - Szegedi, Müller, Scheibli, Bagi, Pálinkás, Boros D., Fenyőfalvi Cs., Terdik, Urbán B., Mácsik.Vezetőedző: Szilágyi Krisztián
DVTK tartalék: Bukrán - Valkay, Farkas M., Géringer L., Szűcs K., Orosz D. - Géringer T., Fenyőfalvi D., Zsiga M. - Boros G., Korbély. Vezetőedző: Vég Csongor.

Csere: Valkay helyett Varga J. az 58., Urbán B. helyett Sárosi a 62., Fenyőfalvi D. helyett Budaházi a 69., Schebili helyett Danó a 74., Zsiga M. helyett Mertse a 77., Mácsik helyett Kovács E. a 90. percben.
Sárga lap: Fenyőfalvi D. az 58., Budaházi a 93. percben.
Gólszerző: Schebili (1-0) a 11. percben.

Kulcspillanat

12. perc: Egy baloldali szöglet után Scheibli fejelt a kapuba. 1-0

Vezetőedzői értékelés

Szilágyi Krisztián: - Úgy gondolom az egész mérkőzésen fegyelmezetten és taktikusan játszottunk, ennek eredményeként fontos győzelmet arattunk egy jó csapat ellen. További sok sikert a Diósgyőrnek!

Vég Csongor: - Nehéz egy ilyen mérkőzés után mit mondani a fiúknak, amikor az ellenfelünktől sokkal jobban játszunk. Mégis nulla ponttal megyünk haza. Nagyon szervezetten védekezett a nyírbátori csapat és emellett még a katasztrofális pályával is meg kellett harcolnunk. Megvoltak a lehetőségeink a győzelemhez, de vagy mi hibáztunk gólhelyzetben, vagy a térdünkre pattant a labda. A hazai csapat a hatékonyságának köszönheti, hogy otthon tartotta mindhárom pontot. Gyakorlatilag helyzet nélkül nyerték meg a meccset. Javítanunk kell a helyzetkihasználásunkon, mert a játékunk minőségéből csak ez hiányzik.