A forduló előtt mindössze egy ponttal a DVTK előtt álló, Gödöllői Egyetemi AC II. csapatához látogatott a DVTK II. gárdája, amely győzelem esetén megelőzte riválisát. Az őszi 9-9 után ezúttal is szoros mérkőzésre volt kilátás.

Nem is lehetett volna izgalmasabb forgatókönyvet írni, hiszen az utolsó, 16. egyéni mérkőzésen billent a DVTK felé a mérleg nyelve. A párosok után - itt 1-1 győzelem és vereség született - minden kör 2-2-re végződött kivéve az utolsó fordulót, ahol Rózsahegyi Péter begyűjtötte önmaga első, de a csapat számára a 3 pontot jelentő tizedik győzelmet.

A találkozón végig koncentráltan, nagy kedvvel és remek teljesítményt nyújtva Tóth Zsolt és Boros Zoltán minden ellenfelét felülmúlta, legyőzve az ellenfél legjobbját, Héjj Marcellt is, aki eddig az osztály legelőkelőbb egyéni mutatóival rendelkezett.

NB II. Észak-Keleti csoport, 15. forduló

Gödöllői Egyetemi AC II. - DVTK II. 8-10

Győzött
Tóth Zsolt 4
Boros Zoltán 4
Rózsahegyi Péter 1

Párosban
Boros Zoltán - Fekete József páros

Értékelés

Barták László: - Ez a győzelem azt jelenti, hogy még közelebb kerültünk a 3. hely megszerzéséhez. Egy pont az előnyünk, ugyanakkor mindkét gárda játszik még az első helyen álló Nyírbátor csapatával. Amennyiben a Gödöllő nem szerez több pontot a hátralevő három fordulóban, úgy a bronzérmes pozíciónkat megőrizzük!