OTP Bank Liga 28. forduló

2019. április 13., szombat
17:00 Kisvárda Master Good - Diósgyőri VTK


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Rádió M-en, a Csillagpont Rádióban és az Európa Rádióban, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Nemzeti Sportban és Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernández: - Hat mérkőzésünk van még hátra, úgy tekintek erre, mint hat döntőre, amelyek közül most jön az első. A Kisvárda jó előjelekkel várhatja mérkőzést, hiszen legutóbb győzni tudtak, ellenben a mi három legutóbbi fordulónk nem sikerült úgy, ahogyan szerettük volna. Kemény és jó meccsre számítok, de ami számomra a legfontosabb, hogy úgy érzem, a csapat készen áll arra, hogy minden tekintetben felvegye a versenyt a hazaiakkal. A játékosok ebben az évben már többször bizonyították, hogy ha mindenki kellően koncentrál, és száz százalékot ad ki magából, akkor bárhol, bárki ellen eredményesek lehetnek.  

Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük Kisvárdára utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.