- A szezon befejezése után hazautazott Kanadába, hogy átgondolja, folytatja-e a DVTK Jegesmedvéknél megkezdett munkát. Megtudhatunk részleteket a döntéshozatali folyamatból?

- Így van, a szezon után hazautaztam és a családommal átbeszéltük a szakmai és magánéletbeli lehetőségeimet. Nem szerettem volna elsietni a döntést és meg akartam várni, míg leülepedik bennem a 2018/2019-es szezon. Végül azt a döntést hoztam meg, hogy nem térek vissza a DVTK Jegesmedvékhez. Természetesen nagyon nehéz volt ezt kimondani, és el kell mondanom, hogy nem a Miskolcon eltöltött időm miatt döntöttem így, hiszen nagyon jól éreztem magam egy remek klubnál.

- Milyen emlékeket őriz meg a csapatról?

- A Miskolcon eltöltött szezonom minden egyes percét imádtam. A játékosok fantasztikusak voltak, minden nap keményen dolgoztak. Óriási szenvedéllyel dolgozott a csapat a szurkolókért és a városért, nem is kérhettem volna tőlük többet annál, amit nyújtottak. A klub eddig is sikeres volt és a jövőben is az lesz, erre garanciát adnak a csapat meghatározó játékosai.  Elképesztő támogatást kaptam a menedzsmenttől, még a szezon kezdeti szakaszában is, amikor nem jöttek a győzelmek. Ez igazán fontos volt számomra. A stáb, a felszerelés-menedzser, az orvosi csapat egy nagyszerű közösséget alkotnak, emellett pedig keményen dolgoznak. Minden napból kihozzák a maximumot és igyekeznek mindig pozitívak maradni.  A szakmai stáb másik két tagja, Strenk Hunor és Farkas Tamás elsőosztályú és kemény munkát végeznek, ők nagyon fontos elemei lesznek a későbbi sikereknek is. Sok szép emléket fogok megőrizni, de ha egyet kellene kiemelnem az a játékosok és a szurkolók közötti szoros kapcsolat. Egy olyan közösséget láthattam napról-napra, akik minden egyes győzelmet megünnepeltek a szurkolókkal a jégen és azon kívül is. Ez a kapcsolat egy igazán különleges dolog.

- Mit üzenne a szurkolóknak és a DVTK-családnak?

- Először is meg szeretném köszönni azt a rengeteg támogatást és pozitív energiát, amit kaptam. Továbbá hálás vagyok azért a hangulatért, amiben a hazai meccseket játszottuk és azért is, hogy az idegenbeli meccseken is mindig magunk mögött tudhattuk a szurkolókat. Miskolcon élni és dolgozni nagyon különleges volt számomra. Annak ellenére, hogy már nem itt fogok edzősködni, segíteni fogom a csapatot és minden tőlem telhetőt meg fogok tenni annak érdekében, hogy egy nap megnyerjék a bajnoki címet. A szurkolóktól pedig azt kérem, hogy továbbra is legyenek a csapat mellett, mert nagyon fontos elemei a sikereknek. Sok sikert, jó egészséget és sok boldog pillanatot kívánok az egész DVTK családnak.

Glen Hanlonnak köszönjük a munkáját, sok sikert kívánunk neki a továbbiakban. Utódjával a megállapodás megszületett, új vezetőedzőnk kilétét hamarosan bejelentjük.