Junior korcsoportban Bordás Alex betegség miatt nem tudott részt venni a versenyen, de a tavaly magyar bajnoki címet szerző és meccseit sorban nyerő Balogh László egy súlycsoporttal feljebb ismét első helyen zárt!

A felnőttek közül Gergely Kamilla még rutintalannak számít, azonban a szakvezetés úgy döntött megérett a kihívásra, de sajnos a döntőben pontozással alulmaradt, így a 2. helyen végzett.

Az először magyar bajnoki döntőbe kerülő Magyar Máténak egy nagyon szoros döntő 2. menetében sajnos egy klinch technikából rosszul jött ki és sérülés miatt az orvos beszüntette a mérkőzést, így Máténak az ezüst jutott, de róla még sokat fogunk hallani.

A -71 kg-ban induló és a magyar bajnokságon már rutinosnak számító, hiszen korábban 1., 2., es 3. helyen is záró Szakolczai Martin tornája döcögősen indult, de így is KO- val jutott a fináléba, ahol is a tavalyi döntő ismétlődött meg Koczó Henrikkel. Martin óriási csatában megérdemelten visszaszerezte a magyar bajnoki címet! Rá az év első felében több kihívás vár még, hiszen remek sorozaton van túl amit semmiképpen sem szeretne megtörni.

Szakosztályunk tavasszal a szakmai tervet követve halad versenyről versenyre a tervezetnél talán eredményesebben és nincs megállás, hiszen már kedden a magyar válogatottal utazik Spéth Norbert az ausztrál Arafura Games-re ahol csakis a győzelem a cél!!