Mint arról korábban beszámoltunk, a DVTK labdarúgó szakosztályát működtető Diósgyőr FC Kft. kapta meg a jogot a DVTK Stadion üzemeltetésére. A döntésnek köszönhetően minden akadály elhárult azelől, hogy stadiontúrákat szervezzen a klub a szurkolóknak.

A túrákon előzetes jelentkezés után maximum 25 fős csoportokban lehet részt venni. A jelentkezőket az igények beérkezésének sorrendjében tudjuk fogadni. Az erre szolgáló adatlap ide kattintva tölthető ki. Kérjük az érdeklődőket, jelöljék meg, melyik időpontban szeretnének részt venni a túrán.

A jelentkezés sikerességéről (legkésőbb 24 órával a túra indulása előtt) e-mailben visszajelzést küldünk.

DVTK Stadion stadiontúra időpontok

2019. április 26., péntek
14:00
16:00

2019. április 27., szombat
11:00
13:00
15:00

A következő időpontokról hamarosan tájékoztatjuk szurkolóinkat.

Jegyinfó

A részvétel díja egységesen 500 forint. A DVTK labdarúgó csapatának bérletesei és a hat éven aluliak számára ingyenes, valamint a túrákra beválthatók a régi stadion búcsúmeccsén, 2016. október 28-án kapott emléklapok is. (Az előzetes regisztráció a kedvezmények igénybevétele esetében is szükséges). 

A túrákon résztvevők a DVTK Shopban vehetik át az erre feljogosító belépőjegyüket. A stadiontúra időtartama megközelítőleg 45 perc. (Gyülekező a DVTK Stadion észak-nyugati sarkánál található 1-es kapunál.)

Fotó: StadiumDB.com