NB I. 

A hétvégi NB I.-es fordulóban a DVTK soron következő ellenfele, a Félegyházi ASI lemondta a hétvégi mérkőzést, így a diósgyőri csapat játék nélkül jutott a három ponthoz. A kiskunfélegyházi együttes második helyét ez a vereség nem befolyásolta, hiszen behozhatatlan pontelőnnyel állnak a tabella második helyén, míg a DVTK biztosítva a bentmaradást, a nyolcadik helyet foglalja el a táblázaton. 

NB I. Keleti-csoport 17. forduló

DVTK I. - Félegyházi ASI 10-0  - játék nélkül

 

NB II.

A DVTK második csapata a városi rivális MEAFC-ot látta vendégül. A párosok és az első egyéni kör után még döntetlen (3:3) volt az állás, de ezt követően beindultak a diósgyőri játékosok és 4:0-ás söprés következett. A 13-5-ös végeredményhez Tóth Zsolt hibátlan teljesítménnyel járult hozzá.

NB II., Észak-Keleti csoport 17. forduló

DVTK II. - Miskolci Egyetemi AFC 13-5 

Győzött
Tóth Zsolt 4
Boros Zoltán 3
Rózsahegyi Péter 3               
Fekete József 2                                                       

Párosban
Tóth Zsolt - Rózsahegyi Péter páros

Értékelés

Barták László: - Az ellenfélhez hasónlóképpen a mi sorsunkat sem befolyásolta a játék nélkül szerzett 3 pont. A bentmaradásunkat már korábban bebiztosítottuk, míg a középmezőnybe való előrelépésünkhöz már nincs matematikai esélyünk sem az utolsó fordulóban. A másik csapatunk bronzérme már biztos, most az utánpótlásra terelődik a figyelem, hiszen újoncaink a jövőhét folyamán az országos bajnokságon mérettetik meg magukat.