OTP Bank Liga 33. forduló

2019. május 19., vasárnap
17:00 Diósgyőri VTK - Újpest FC

A DVTK vezetése úgy döntött, honorálva a szurkolók egész éves támogatását, hogy azok a drukkerek, akik elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket, 90 százalékos kedvezményt kapnak. A kedvezmény május 19-én, vasárnap reggeli 8 óráig érvényes. Ezt követően a szokásos, meccsnapi jegyárak lesznek érvényben, amennyiben maradnak szabad helyek.

A VIP-szektorba szóló belépők ára változatlan, ide mintegy másfélszáz szabad jegy várja a szurkolókat.. 

A korábban teljes áron megvásárolt belépőjegyek a DVTK jegypénztáraiban hétfőn 12 órától szombaton 16 óráig, nyitvatartási időben visszaválthatók, vagy kedvezményesre válthatók.

Bérletesek

A DVTK vezetése bérleteseinkről sem feledkezett meg. A klub - tavaszi és éves - bérletesei a jövő évi bérletük árából - idei bérletük felmutatásával - plusz egy extra mérkőzésre szóló kedvezményt kapnak.

Jegyárak

Normál (forint)

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy 
Ultra szektor, Déli oldal 150 1800
Napos oldal 300 3600
Nyugati oldal 450 5500
Vendégszektor 150 1800
VIP 15 000 25 000


Diák (forint)

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy 
Ultra szektor, Déli oldal 100 1300
Napos oldal 150 2100
Nyugati oldal 300 4000
Vendégszektor 150 1800
VIP 10 000 15000


Nyugdíjas (forint) 

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy 
Ultra szektor, Déli oldal nem kerül értékesítésre nem kerül értékesítésre
Napos oldal 150 2100
Nyugati oldal 300 4000
Vendégszektor 150 1800
VIP 10 000 15000

 

Mozgáskorlátozottak

A DVTK hazai labdarúgó mérkőzéseit - a régi stadionhoz hasonlóan - a mozgáskorlátozottak egy fő kísérővel ingyenesen látogathatják az új stadionban is. Ez a rendelkezés a stadion megnyitása óta érvényben van és egyelőre minden a megszokott módon működik. Fontos azonban, hogy számukra ingyenes regisztrációs jegy igénylése szükséges, ezért kérjük, a megszokottnál hamarabb érkezzenek a mérkőzésekre.

Jegyvásárlás 6 éven aluliak számára

Mint arról korábban beszámoltunk, a klub döntésének értelmében 2019-től 6 éven aluliak számára - amennyiben nem foglalnak külön ülőhelyet - ingyenes a belépés, ám regisztrációs jegy váltása szükséges. 

A DVTK Stadion szektorbeosztása

Napos oldal: J-K-L-M-N-O-P-R szektor
Ultra szektorok: F-G-H-I szektor
Nyugati oldal: B-C-D-X-Z-Y szektor
Déli oldal: S-V szektor
Vendégszektor: T-U szektor      
VIP: A-B szektor

Szurkolói kártya

A DVTK - Újpest FC mérkőzés fokozott biztonsági besorolású, ezért - az idény eddigi hazai találkozóitól eltérően - ezúttal névre szóló jegy szükséges a stadionba történő belépéshez.  Az interneten kizárólag klubkártyával lehet belépőt vásárolni.

A DVTK Stadion beléptető rendszere a megszokott módon működik. A forgókapukon keresztül lehet bejutni a létesítménybe, hogy kiszűrhető legyen a dupla belépés. A biztonsági szolgálat munkatársai szurkolóink biztonsága érdekében átvizsgálják a ruházatot és csomagokat (utóbbit elkerülendő csomagmegőrzővel várjuk a szurkolókat a Gombánál), valamint továbbra is működik a kamerarendszer. 

Felhívjuk minden kedvezményes jegyet váltó szurkolónk figyelmét, hogy a jegy csak a kedvezményre feljogosító igazolvánnyal együtt érvényes, anélkül a biztonsági szolgálat munkatársai megtagadhatják a belépést.

A 2018/2019-es bajnokság tavaszi szezonjától megszűnt a stadion teljes körbejárhatósága annak érdekében, hogy mindenki a jegyének megfelelő kategóriájú szektorban foglaljon helyet. Ennek betartását a biztonsági szolgálat munkatársai fokozottan ellenőrzik. Ezért kérjük szurkolóinkat, hogy a találkozó végéig őrizzék meg belépőjegyüket.

Online jegyvásárlás

Az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Személyes jegyvásárlás

Személyesen a DVTK Stadionban (DVTK Shop, jegypénztár) váltható belépőjegy.

Nyitvatartás

DVTK Shop
Hétfő-péntek: 12:00-18:00
Szombat: 10:00-16:00
Meccsnap (vasárnap): 10:00-17:00

DVTK Stadion jegypénzátára
Meccsnapon: 8 órától (amennyiben marad jegy)

A DVTK Stadionon kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Utalványok

A pénztárakban elfogadjuk a papír alapú Erzsébet Sport utalványokat, valamint 2018. július 16-tól már az Erzsébet utalvány plusz kártyát is.

Beléptetés

A stadion kapui két órával a mérkőzés előtt nyílnak. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a hosszú sorakozást a beléptetés során!

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Sajtóakkreditáció

A sajtó munkatársai a mérkőzésre a következő linken tudnak akkreditálni a mérkőzést megelőző munkanap 12 óráig: dvtk.eu/media

Az akkreditáció elfogadásáról e-mailben jelzünk vissza, egyúttal további hasznos információkkal szolgálunk a sajtó képviselőinek.