NB III. Keleti-csoport 28. forduló

DVTK tartalék - ESMTK 0-4 (0-3)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Szigetvári Márk (Szarvas László, Benkő Róbert).
DVTK tartalék: Pápai - Farkas M., Géringer L., Szűcs K. - Orosz D., Géringer T., Fenyőfalvi, Zsiga., Orosz M. - Mertse, Boros. Vezetőedző: Vég Csongor.
ESMTK: Bonica - Nagy M., Markovics, Privigyei, Lázár B., Szabó Á., Horváth L., Boda, Mohácsik, Karacs, Bartha R. Vezetőedző: Turi Zoltán.

Csere: Orosz D: helyett Valkay az 58., Karacs helyett Nagy R. a 62., Mohácsik helyett Slezák a 65., Farkas M. helyett Tóth Bo. a 70., Horváth L. helyett Kovács D. a 73., Zsiga M. helyett Zsemlye a 75. percben. 
Sárga lap: Fenyőfalvi a 25., Boda a 35., Szűcs K. a 69. percben. 
Gólszerző: Markovics (0-1) a 11., Szabó Á. (0-2) a 14., Bartha R. (0-3) a 37., Kovács D. (0-4) a 88. percben. 

Kulcspillanatok

11. perc: Baloldali szabadrúgást követően Markovics fejelte a kapuba a labdát, 0-1

14. perc: Szabó Á. szerzett gólt egy átlövésből, 0-2

37. perc: Bartha R. szerzett gólt egy kontratámadás után, 0-3

88.perc: Kovács D. lőtte a labdát a kapuba a kapus mellett közvetlen közelről, 0-4

Vezetőedzői értékelés

Vég Csongor: - Nem volt benne a mérkőzés kezdésünkben ez a végeredmény. Jól kezdtünk, de le tudtuk másolni a múlt heti meccsünket. A semmiből tudtuk vezetéshez juttatni a vendégcsapatot. Most nyomunk egy "reset" gombot és kicsit kifrissítjük a csapatot. Rengeteg programja volt az elmúlt hetekben a játékosoknak. Érettségizők, korosztályos válogatott programok, két fronton kellett helyt állni. Két mérkőzésünk van még, hogy a csapat elérje a célját. A sorsunk kovácsa saját magunk vagyunk. Most értékelődik fel igazán a tavasszal mutatott jó sorozatunk. Gratulálok a vendégcsapatnak!
Turi Zoltán: - A hirtelen jött meleg az nem tett jót, de így is magabiztosan nyertünk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!