A magyar-horvát kettős állampolgárságú kapus közel tíz esztendőn keresztül volt a DVTK játékosa. 2010 tavaszán érkezett Diósgyőrbe, 28 mérkőzésen védte a DVTK NB II.-es bajnokcsapatának kapuját, majd egy rövid azerbajdzsáni kitérőt leszámítva összesen 101 élvonalbeli találkozón kezdődött a nevével a Diósgyőr összeállítása, amelyből jópár meccsen csapatkapitányként vezette a piros-fehéreket.

2013 őszén örökre beírta magát a DVTK történelemkönyvébe, hiszen egy fantasztikus győzelmi szériához nagyban hozzájárulva zsinórban 594 percen keresztül őrizte meg a hálóját a kapott góltól.

Tagja volt a DVTK Ligakupa-győztes és Magyar Kupa-döntős csapatának, valamint védett a klub Európa Liga selejtezőin, a Birkirkara elleni hazai és a Krasznodar elleni idegenbeli mérkőzésen is.

Mivel Ivan Radoš is tagja azon keveseknek, akik legalább 100 alkalommal léptek pályára a DVTK címeres mezében, a klub korábbi ígéretének megfelelően a hazai mérkőzésein bármikor szívesen vendégül látja, amennyiben úgy dönt, hogy a helyszínen szeretne szurkolni a Diósgyőrnek.  

Mindent köszönünk, Ivan! További pályafutásodhoz sok sikert kívánunk!