Bányász Adrián szövetségi kapitány így értékelte a szövetség Facebook-oldalán az eredményt: "A győzelmet nem kell, a vereséget pedig nem szabad megmagyarázni! Rettenetesen büszke vagyok Norbira!"

Döntő

Spéth Norbert a thai Thanet Nitutornnal csapott össze, a pontozók pedig a hazai versenyzőt látták jobbnak, így Norbi világbajnoki ezüstérmes!

Elődöntő

Dmitry Varats vs Spéth Norbert tavalyi, cacuni világbajnoki döntő visszavágóján Norbi a megbeszéltek szerint irányított, nyomás alatt tartotta a világbajnokot és egy fantasztikus hangulatú, a várakozásoknak megfelelően izgalmas mérkőzésen búcsúztatta a beloruszt!

Negyeddöntő

A világbajnoki ezüstérmes és Európa-bajnok magyar harcos roppant színes repertoárt bemutatva, hangsúlyos térdrúgásokkal dolgozva - a maga szemtelen módján - nyerte meg a meccsét egy lengyel versenyzővel szemben. 

Nyolcaddöntő

Spéth Norbert az orosz Artur Khairullinnal kezdte meg a világbajnokságot. Norbi győzelme egy pillanatra sem volt kétséges, végig irányított, gyönyörű könyök technikákat bemutatva idő előtt le is zárta a mérkőzést, és búcsúztatta az oroszt.