- Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a mai gyorsan változó, rohanó világban igenis van, ami állandó. A Miskolc Autó és a DVTK Jegesmedvék barátsága ilyen. – kezdte Sándor Attila, a Miskolc Autó ügyvezető igazgatója - Hálás feladat, amikor olyan egyesület támogatásáról tudunk beszámolni, amely a pályán és azon kívül is példa értékű munkát végez. Bízunk benne, hogy a most átadott flotta ehhez nagyban járul majd hozzá. Abban pedig egészen biztosak vagyunk, hogy a Škoda legújabb modellje a Scala a legmegfelelőbb partner erre a célra.

- Örülök, hogy folytatódik az együttműködésünk a Miskolc Autóval, akikkel a kezdetek óta kitűnő kapcsolatot ápolunk. – mondta Egri István, a DVTK Jegesmedvék elnöke - A 2019/2020-as szezonban is azon leszünk a jégen és jégen kívül is, hogy teljesítményünkkel megháláljuk partnereinknek a belénk vetett bizalmat. Köszönjük szépen a szép új autókat.


A Škoda Scala típusú autók átadását követően a jégkorongozók által eddig használt Škoda Rapid modellek értékesítését a Miskolc Autó hamarosan megkezdi, így 5 kiváló ár/érték arányú autóval bővül a cég használtautó kínálata.