Bajnokok Fifája

A nyári szezonban 4 játékossal egyedülálló rendezvényen képviselhettük a DVTK Sportegyesületet. A versenynek az  Infinity Esport Bár adott otthont, ahol közel 80 részvevő jelent meg. A szervezők csoportokmérkőzésekkel szűkítették a játékosok számát, ami mindenkinek 4-5 játéklehetőséget biztosított. Minden csoportból az első két játékos juthatott tovább.

Játékosaink közük 3 fő jutott be az egyenes kieséses szakaszba. Sorsolásban a szerencse nem kedvezett nekünk, hiszen rögtön összekerült két DVTK játékos, akikből csak az egyik juthatott tovább. A negyeddöntőkben már kereszt platformon mentek a mérkőzések Play Station és Xboxon.

A mérkőzések 15 órakor kezdődtek, a döntő éjfélkor zajlott, amiben Kleine Péter jóvoltából érdekeltek voltunk. Egy izgalmas oda-visszavágós döntőt sikerült 5-2-re hoznia Péternek, aki megnyerte a versenyt.

A verseny egyébként remek felkészülési lehetőség volt számunkra a nyári szezonban, így versenyzőink az online gyakorlás mellett lehetőséget kaptak az offline megmérettetésre is.
Köszönjük a lehetőséget szervezőknek és gratulálunk Péternek a remek koncentrációhoz és szép eredményhez.