OTP Bank Liga 3. forduló

2019. augusztus 17., szombat
19:30 MOL Fehérvár FC - Diósgyőri VTK


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, a Csillagpont Rádióban és az Európa Rádióban, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Nemzeti Sportban és Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernández: - A Fehérvár ellen maximális koncentrációra lesz szükség ahhoz, hogy eredményesek tudjunk lenni. Egy ilyen nagy klubnak, ilyen jó játékosokkal nem is feltétlenül kell jól játszani ahhoz, hogy mérkőzéseket tudjanak nyerni. Ha megnézzük a múlt heti PAFC elleni meccsüket, a hazaiaknak rengeteg tiszta gólhelyzete volt, mégis elvitte a három pontot a Fehérvár. Kulcsfontosságú lesz, hogy a védekezésünk rendben legyen és megfelelően koncentráljunk mind a védekező, mind a támadó rögzített szituációknál. Sok mindennek stimmelnie kell ahhoz, hogy nyerni tudjunk Székesfehérváron, de ettől függetlenül győzni megyünk, a három pont megszerzése a cél.

Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük Székesfehérvárra utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.