- Már két forduló után is úgy tűnt elsősorban az edzéseken, hogy egyre jobban szeretnéd megszerezni az első idei gólodat (a korábbi gólok itt nézhetők meg).
- Nagyon örültem a székesfehérvári gólomnak, de a vereség elszomorított, mert mindig a csapat az első. Edzéseken is igyekeztem gólra törően játszani, mert tudtam, ha ott jól megy, akkor a bajnokin is megtörik a csönd. Sokat gyakoroltuk a támadásbefejezést az edzések után is, ennek lett meg az eredménye, szerencsére nem kellett sokat várni rá. Bízom benne, hamarosan jön a többi gól is.

- Kiválóan indult a mérkőzés, talán még magad sem számítottál erre, ugye?
- Jól kezdtük a meccset, egyből megszereztük a vezetés, és több helyzetet is kialakítottunk. A kiállításig egy jó iramú mérkőzés alakult ki, utána viszont jelentősen megnehezedett a dolgunk. Legközelebb közvetlenül a második félidő kezdete után álltunk az újabb vezetéshez, amikor már eggyel kevesebben játszottunk, de Matyi (Tajti Mátyás - a szerk.) kiugratott a bal szélen, én visszatettem középre a labdát, sajnos egy lépéssel lemaradt középen. Ezt követően leginkább a védekezésre kellett figyelnünk, de azért vártuk az alkalmat, hogy esetleg mikor tudunk megugrani egy kontrával. Azonban ebből igazi veszélyt már nem tudtunk kialakítani.

- Eltelt néhány nap, elsősorban lelkileg vagy fizikailag kellett kipihenni a meccset?
- Bosszantó, hogy az első félidőben kiegyenlített mérkőzést játszottunk, ahol az ellenfél ugyan többet birtokolta a labdát, viszont mi lőttünk többet kapura. Ezt a meccset változtatta meg gyökeresen a piros lap. Mivel kevesebben játszottunk egy félidőt, fizikailag is jobban elfáradtunk, de mára testileg és lelkileg is kipihentük magunkat, mostantól csak a Mezőkövesd elleni találkozóval foglalkozunk.

- Mit vársz a találkozótól?
- A mezőkövesdi csapat már tavaly is masszív volt, idén pedig három győzelemmel kezdték a bajnokságot. Ahogy minden ellenfélből, az ő játékukból is fel fogunk készülni, hogy itthon tartsuk a pontokat. Több szempontból is fontos, hogy hazai pályán győztesen zárjuk ezt a mérkőzést. A Mezőkövesd más játékot játszik, mint a Fehérvár vagy éppen az Újpest, de ellenük is a pontosság, a helyzetkihasználás és a koncentráció vezethet sikerre.

- Székesfehérvárott szót váltottál Marco Rossi szövetségi kapitánnyal is, mit mondott?
- A játékoskijáróban, a tévés interjúra várva futottam össze a korábbi edzőmmel a meccs után. Gratulált a gólomhoz, és elmondta, hogy a korábbi fordulókban is látott, és tetszik neki a formám. Majd sok sikert kívánt.