NB III. Keleti-csoport 5. forduló

ESMTK - DVTK tartalék 3-0 (1-0)

Budapest, ESMTK Stadion, 100 néző. Játékvezető: Borbás Bottyán Aurél (Gordos Árpád Mihály, Bereczki Bence)
ESMTK: Papp B. - Kovács B., Lipcsei, Lázár, Tóbiás, Horváth, Boda, Kovács D., Gubacsi, Despotovic, Soós. Vezetőedző: Turi Zoltán.
DVTK tartalék: Pápai - Farkas M., Ivánka, Szűcs K., Orosz M. - Gönczi, Kispál - Mertse, Tóth B., Zsiga -  Boros. Vezetőedző: Vég Csongor.

Csere: Kispál helyett Budaházi L. az 59., Kovács D. helyett Reznek a 65., Despotovic helyett Slezák a 65., Ivánka helyett Nagy Z. a 76., Boda helyett Nagy M. a 82., Gönczi helyett Jónyer a 84. percben.
Sárga lap: Gönczi a 46., Despotovic a 62., Kovács B. a 66., Ivánka a 73. percben.
Piros lap:
Gólszerző: Despotovic (1-0) 10., Horváth L. (2-0) az 52., Soós (3-0) a 67. percben.

Kulcspillanatok

9. perc: Jobb oldali beadást követően Despotovic fejelte a labdát a kapuba, 1-0.

52. perc: Bal oldali beadás után Horváth lőtte a labdát a kapuba.

67. Perc: A kapusról kipattanó labdát Soós lőtte a hálóba. 

Vezetőedzői értékelés

Túri Zoltán: - Gratulálok a csapatoknak, sok sikert kívánok a DVTK tartalék a továbbiakban!

Vég Csongor: - Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez. Megérdemelt hazai siker született. Ami bosszantó a vereségben, hogy nagyon könnyű gólokat ajándékozunk az ellenfélnek, ami részben a fiatal játékosaink rutintalansága miatt adódik. Aki csak az eredményeinket figyeli, azt gondolhatja, hétről-hétre agyonvernek minket, de ez közel sincs így. Az utánpótláskorú játékosaink most abban a periódusban vannak, mikor meg kell tapasztalniuk hogyan dolgozzák fel a kudarcokat, de hamarosan el jön az az időszak is mikor a sikert kell nekik a helyén kezelni. Ahogy Zorba, a görög mondta: "táncolni kell uram, a zene majd csak megjön valahonnan." A mi zenénk az majd a heti munkából jön meg.