NB III. Keleti csoport 7. forduló

Füzesgyarmati SK - DVTK tartalék 4-0 (1-0)

Füzesgyarmat, Lázár Gyula Városi Sporttelep, 200 néző. Játékvezető: Katona Balázs (Tőkés Róbert, Molnár Alex)
Füzesgyarmati SK: Fildan - Raducu, Achim Á., Fejes, Székely D., Achim S., Popescu, Toca, Vincze Á., Pataki L., Constantinescu. Vezetőedző: Boros Tibor
DVTK tartalék: Pápai - Orosz D., Ivánka, Farkas M., Orosz M. - Tóth Bo., Szűcs K. - Zsolnai R., Zsiga M., Óvári, - Boros G.  Vezetőedző: Vég Csongor

Csere: Farkas M. helyett Budaházi az 58., Fejes helyett Ivicevic a 62., Óvári helyett Csávás a 62., Pataki L. helyett Lukács Zs. a 76., Ivánka helyett Gazdag a 76., Székely D. helyett Karacs a 81. percben.
Sárga lap: Raducu a 67. percben.
Gólszerző: Popescu (1-0) a 15., Székely (2-0) a 49., Pataki (3-0) az 55., Székely D. (4-0) a 80. percben.

Kulcspillanatok

15. perc: jobb oldali beadás után Gheorghe Popescu lőtte a kapuba a labdát, 1-0

49. perc: Székely Dávid lőtte a kapuba a labdát 11 méterről, 2-0

55. perc: Jobb oldali beadás után Pataki Lajos fejelt a kapuba, 3-0

80. perc: Bal oldali beadás után Székely Dávid fejelte a labdát a kapuba, 4-0

Vezetőedzői értékelés

Boros Tibor: - Két hasonló kvalitású csapat mérkőzésen most több helyzetet tudtunk kialakítani és jó százalékban értékesítettük ezeket.
Vég Csongor: - Míg a múlt héten az volt a fő problémánk, hogy nagyon sok kidolgozott helyzet mellett nem tudtuk lezárni a meccset, addig a mai produkciónkra pedig az mondható el, hogy gyakorlatilag az utolsó percben tudtunk csak helyzetet kialakítani. Ebből a kétarcúságból is látszik, hogy még mindig egy kölyökcsapat vagyunk. Így, ahogy a 15. perc után kicsúszott a kezünkből a meccs, egyszerűen nem megengedhető. Persze nem szabad elvenni a hazai csapat érdemeit sem. Nagyon jól használták ki az adódó lehetőségeiket. Két ellentétes célokért küzdő csapat meccsét teljesen megérdemelten nyerték meg a gyarmatiak. Ami viszont nagyon fájó, hogy ma a sportemberi karakterekben is fölénk nőtt a rutinos hazai csapat.