Jet-Sol Liga 4. forduló

DVTK - FTC-Telekom 1-5 (0-2)

Miskolc, DVTK Stadion, 500 néző. Játékvezető: Erdélyi Bence (Zsákai Milán, Dobos Dávid)
DVTK: Schildkraut - Balázs, Jáhn, Kiamou, Boros K. - Kostova, Kaldaridou, Vachter, Sandu - Barker, Bradić. Vezetőedző: Fórizs Sándor
FTC-Telekom: Samu - Nagy V., Hasanbegović, Zlidnis, Szabó V. – Pusztai, Aleksić, Fenyvesi – Csiki, Vágó, Kocsán. Vezetőedző: Dörnyei Balázs

Csere: Nagy V. helyett Mosdóczi a 46., Pusztai helyett Diószegi a 76., Boros K. helyett Vig a 81., Vágó helyett Papp L. a 88., Kaldaridou helyett Balogh D. a 88., Balázs helyett Gergely V. a 90. percben.
Sárga lap: Jáhn a 62., Kocsán a 79. percben.
Gólszerző: Zlidnis (0-1) a 23., Hasanbegović (0-2) a 42., Vágó (0-3) a 73., Samu (öngól 1-3) a 77., Vágó (1-4) a 82., Kocsán (1-5) a 84. percben.


Vezetőedzői értékelés

Fórizs Sándor: - Nagyon sajnálom a szurkolókat, hogy nem tudtunk nekik örömet szerezni. Az első nagy ziccer a mérkőzésen előttünk adódott, sajnálom, hogy kihagytuk, ilyen a foci megbosszulta önmagát. Súlyosnak mondható vereséget szenvedtünk, ezt leginkább saját magunknak köszönhetjük.

Dörnyei Balázs: - Amiért jöttünk, azt elértük. Nagyon örülök a győzelemnek. A csapat végig higgadtan, taktikusan játszott. Büszke vagyok rájuk, hogy ilyen érett játékot tudtak bemutatni.