U21 bajnokság - kvalifikáció

2019.09.11. szerda, 19:40, Miskolci Jégcsarnok

DVTK Jegesmedvék - Debreceni HK 5:7 (3:1, 2:3, 0:3)

Rusznyák Szilárd, vezetőedző: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, már az első másodpercekben megszereztük a vezetést és magabiztosan is játszottunk nem véletlen, hogy az első harmad végén 3:1 állt a kijelzőn. A második harmad első tÍz percében bent maradtunk az öltözőben, amit a Debrecen csapata ki is használt és megfordÍtotta a mérkőzést. A második harmad 10.percétől fogva megint a mi akaratunk érvényesült és még a harmad vége előtt meg is fordÍtottuk az eredményt, amit egészen a harmadik harmad közepéig sikerült is biztosan tartanunk. Sajnálatos módon a végén megint belehibáztunk és a debreceni csapat kÍméletlenül kihasználta. Mentünk az eredmény után, de már egalizálni nem sikerült. Tovább kell dolgoznunk és mennünk a kijelölt úton ezt a srácok is pontosan tudják és továbbra is mindent megfogunk tenni, hogy edzésről edzésre, meccsről meccsre jobbak és jobbak legyünk.

U21 bajnokság - kvalifikáció

2019.09.14. szombat, 16:10, Pesterzsébeti Jégcsarnok

PHC - DVTK Jegesmedvék 3:4 b.u. (2:2, 1:1, 0:0, 0:0, 0:1)

Rusznyák Szilárd, vezetőedző: A Pesterzsébet elleni mérkőzésre nagyon készültünk és be akartuk bizonyítani hogy gyorsan ki tudunk mászni a gödörből ugyanis a szezon első két meccsen nem sikerült pontokat szereznünk pedig mind a két meccsen megvolt rá az esélyünk. Az első harmadot leszámítva nagyon koncentráltan játszott a csapat és óriásit küzdve megszereztük az első győzelmet .Remélem hogy ez ad majd egy lökést a továbbiakban, mennünk kell tovább és nyerni a meccseket ugyanis szeretnénk az A csoportban folytatni majd a bajnokságot a kvalifikáció után. Nagyon büszke vagyok a srácokra, nagy meló volt.

Tabella

U18 magyar bajnokság - kvalifikáció

2019.09.15. vasárnap, 13:35, Miskolci Jégcsarnok

DVTK Jegesmedvék - Dunaújvárosi Acélbikák 4:0 (1:0, 2:0, 1:0)

Tabella

U18 EBJL

2019.09.14. szombat, 15:50, Miskolci Jégcsarnok

DVTK Jegesmedvék - HC Orli Znojmo 2-4 (1-2, 1-1, 0-1)

Urbán Péter, vezetőedző: Szokatlan összeállításban, meghatározó játékosainkat nélkülözve álltunk ki erre a mérkőzésre. A lehetőség így mindenki számára adott volt, hogy olyat mutasson, amit eddig még nem tett meg. A mérkőzés elején úgy néztünk ki, mintha mi utaztunk volna egy fél napot és a túlélésért játszanánk. Döntéshozatal sebessége és a játéktempónk is csak a második harmadban kezdett el javulni. Ami érdekes volt és egyben elgondolkodtató, hogy hogyan fordulhat elő az, hogy a hátrányban lévő csapat – jelen esetben mi vagyunk azok - a meccsből hátralevő több, mint 4 perce alatt, összesen egyszer lő kapura illetve, nem tudjuk elérni, hogy legyen játékmegszakítás. Sajnos a meccs végére frusztráltakká és érzelmileg túlfűtöttekké váltunk, ami 3 fölösleges végleges kiállítást eredményezett. Ez az utánpótlás bajnokságokban nem fordulhat elő!

Tabella

U16 EBJL

SPG Liwest Linz-DVTK Jegesmedvék 6-5 (3-1, 2-0,1-4)
HC Insbruck-DVTK Jegesmedvék 2-10 (1-0, 0-5, 1-5)
EHC Lustenau-DVTK Jegesmedvék 1-9 (0-3, 0-2, 1-4)

Verba Gábor, vezetőedző: Az elmúlt hétvégén az U16 "A" csapatunk az ausztriai Linzben megrendezett Osztrák-Magyar bázisú EBJL bajnokság első fordulóján szerepelt. Három mérkőzésből 2 győzelem és egy szoros vereség volt a hétvége mérlege, így csoportelsőként tovább jutottunk a következő fordulóba. Nagyon hasznos 3 napot töltött együtt a társaság, jó kis csapatépítő programokkal sikerült kitölteni a szabadidőnket. 

Női U25 

2019.09.15 11.30. Budapest, FTC Sátras Pálya

FTC-Telekom - DVTK Jegesmedvék 8-0 

Velty Roland: Vasárnap délben kezdtük meg az idei alapszakaszt a tavalyi bajnokkal szemben. Kis létszámú, ám lelkes csapatunk jól beleállt a mérkőzésbe. Látszott, az egy hónapos felkészülési időszak alatt elvégzett munka eredménye. Voltak kisebb hullámvölgyeink, hibáink is amit a Fradi rögtön gólra váltott. Összeségében az eredménnyel és a mutatott játékkal elégedettek lehetünk. Dolgozni kell tovább minden edzésen és akkor jönnek majd a jobb erdmények. Folytatás a jövő héten Dunaújvárosban.