U21 bajnokság - kvalifikáció

2019.09.25. szerda, Székesfehérvár
Ifj. Ocskay Gábor JA - DVTK Jegesmedvék 4:3 (0:0, 2:2, 2:1)

Rusznyák Szilárd, vezetőedző: A bajnokság éllovasával találkoztunk. Az egész mérkőzésen méltó partnerei voltunk a Fehérvàr csapatának. Az első és a második harmad végén is döntetlen volt az állás. A harmadik harmadban megszereztük a vezetést, a harmad közepén pedig egyenlített a fehérvári csapat. 3-3-nàl lőttünk még egy kapuvasat, de a szerencse most a fehérvári csapat mellé állt, mert egy távoli lövésből be tudtak találni .Mentünk, hajtottunk a végéig, de egyenlíteni nem sikerült .Nagyon elégedett vagyok mindenki hozzáállásával .
 
2019.09.29. vasárnap, Kisstadion
MAC Újbuda - DVTK Jegesmedvék 5:0 (1:0, 4:0, 0:0)

Rusznyák Szilárd, vezetőedző: A nagyon jó első harmadot követően, a második harmadtól kezdve nem tudtuk ugyan azon a színvonalon folytatni a játékunkat és sok egyéni hibát vétettünk. A második harmadban gólokat ajándékoztunk az ellenfélnek. A harmadik harmad megint rendben volt. Akkor tudunk sikeresek lenni, ha mindenki egytől-egyig alá rendeli magát a csapatnak és vègig koncentrál a mérkőzésen és ez ma sajnos nem sikerült.
 

Tabella

 

U18 magyar bajnokság / EBJL

2019.09.25. szerda, Miskolci Jégcsarnok
DVTK Jegesmedvék - FTC Telekom 7:2 (4:0, 2:2, 1:0)
 
Urbán Péter: Nagyon jòl kezdtük a mérkőzést, elvettük az időt és a teret, az ellenfelet szinte egész harmad alatt a kapujához szögeztük! A második harmadban, ahogy ez sajnos általában történik, nem a magunk határait akartuk kitolni, hanem visszavettünk a tempònkbòl, ezáltal több lehetőseget adva ellenfelünknek. Az utolsò felvonásra, hasonlò mentalitással jöttünk ki, így egy magabiztos győzelmet arattunk.
 


Urbán Péter: Lélektanilag hasonlò volt, mint a Ferencváros elleni mérkőzés. Annak érdekében, hogy ezt a hullámzást elkerüljük, minden játékosunknak meg kell találnia a kihívást, azt a valamit, ami motiválja! Hosszú távon ez segíti a fejlődést, nem pedig az, hogy ha az edző ordibál, akkor utána kezdek el "dolgozni"  

Tabella

 

U14C bajnokság 

2019.09.28. szombat, Dunaújvárosi Jégcsarnok
Szekszárdi Jégmadarak - DVTK Jegesmedvék B 4:6 (1:1, 2:2, 1:3)
 
Budai Roland: Az eredménnyel elégedett vagyok, a mutatott játékkal csak a harmadik harmadban voltam elégdett.
 

Tabella