U21 bajnokság - kvalifikáció

2019.10.01. kedd, Miskolci Jégcsarnok
DVTK Jegesmedvék - UTE 8:7 (1:1, 5:2, 2:4)

Rusznyák Szilárd, vezetőedző: A Fehérvár és a MAC után azonnal érkezett az Újpest elleni mérkőzés, szóval elég komoly terhelést kaptak a srácok az elmúlt hétben. Az előjelek nem voltak jók, sok a sérültünk és van aki beteg, de ami a játékot illeti bizakodóak lehettünk, mert amit az előző két meccsen produkáltunk arra egyre inkább lehet építeni. Nem kezdtük túl jól a mérkőzést, ugyanis sokkal nagyon sebességi fokozatban is képesek vagyunk már játszani, de ez most nem sikerült és rá is nyomta a bélyegét a játékunkra. Az első harmadot követően 1-1 volt az állás, a második harmadban elkezdtük játszani azt a játékot amit elvárunk a csapattól és 6-3-as második harmad következett. A harmadik harmadban pedig megint egy olyan dolog történt amit nem engedhetünk meg magunknak és annyira magunkra hoztuk az ellenfelet, hogy át is vették a vezetést egy rövid időre. Nagyon akartak a srácok és mentünk előre, pár perccel a harmad vége előtt újra mi vezettünk és ezt a vezetést már a meccs végéig meg is tudtunk tartani. Sok jó dolgot láttam a mérkőzésen, de azt, hogy az ellenfeleinket biztos vezetés tudatában visszahozzuk a mérkőzésbe nem fér bele és ebben mindenképpen fejlődnünk kell. Most 5 meccs nélküli nap következik és jövőhéten újabb 3 meccs vár ránk.
 
 
2019.10.07. hétfő, Miskolci Jégcsarnok
DVTK Jegesmedvék - KMH SE 7:4 (1:2, 5:1, 1:1)
 
Rusznyák Szilárd, vezetőedző: Nem indult jól számunkra a mérkőzés, mert a 6. percben már 2-0-ás hátrányba kerültünk. Az első harmadot követő szünetben rendet tudtunk rakni a fejekben és a srácok nagy elánnal vetették bele magukat a második harmadba, ahol törekedtek arra. hogy betartsák azt, amit kertünk tőlük. A második harmadban el is döntöttük a 3 pont sorsát. Sok pihenő nincs és szerdán már jön is a következő mérkőzés, a Ferencváros ellen lépünk majd jégre.

Tabella

 

U18 bajnokság - kvalifikáció

 
Urbán Péter: Utolsò kvalifikáciòs meccsünket játszottuk az EBJL-ben, ami hatamas téttel bírt a továbbjutás szempontjábòl. A célunk a Master Round (top 8 csapat az EBJL-ben) volt, amit biztosan csak a MAC bármilyen formában történő legyőzésével érhettünk el. Tét és izgatottság adott volt, illetve valòszínüleg a felállított cél iránti vágy is generálta azt a koncentráltságot, férfias küzdelmet ami a merkőzés elejétől a végéig jellemezte a játékunkat! Mindenki megtalálta a helyét a csapatban, megtette azt, amit önmagátòl maximálisan elvárt illetve mi vártunk el tőle!Ez volt a siker titka! Büntetőkkel, idegenben egy nagyszerű csapat ellen előszőr győzni rengeteg energiát ad a továbbiakban a folytatásra. Gratulálunk a harcosainknak és gyors felépülést kívánok a betegeknek, sérülteknek!
 
 
Urbán Péter: A sérültek, betegek továbbra sem álltak rendelkezésre, illetve több játèkos pihenőt kapott az utòbbi hetek terhelése miatt. Így olyan játékosok is jégre léphettek, akik eddig kevés jégidőt kaptak! A gyenge első harmad után át tudtuk venni az irányítást, ami a meccs végére egy megnyugtatò eredményt generált!

Tabella - Magyar bajnokság

 

Tabella - EBJL
 

U16A bajnokság 

2019.10.05. szombat, Miskolci Jégcsarnok
 
2019.10.06. vasárnap, Tüskesátor
 
Verba Gábor: Mind a két mérkőzésen rohantunk az eredmény után, ami idáig nem jellemezte a csapatot. Sikerült kiegyenlíteni a záró harmadokban, az első mérkőzésen a hosszabbításban, míg a vasárnapin büntetőkkel nyertünk. Az elvesztett 2 pontot sajnálom, lehet hiányozni fog az alapszakasz végén .
 

Tabella

U16B bajnokság 

2019.10.06. vasárnap, Debreceni Jégcsarnok
 

Tabella

U14B bajnokság 

2019.10.05. szombat, Miskolci Jégcsarnok

Tabella

U12

Bíró Ignác: Az idei versenykiírásban az U12-s bajnokság lebonyolítását három értékcsoportban bonyolítja le a Magyar Jégkorong Szövetség. Kék 1 és 2, Sárga és Piros csoportok! Mi a kék 1-2 és a piros csoportba neveztünk. Lejátszottuk első bajnoki mérkőzésünket. Sajnos nem sok örömre volt okunk,hisz a játék minden elemében sokkal magasabb szinten jégkorongozott az UTE. Hivatalos eredményszámolás nincs ebben a korosztályban,de sajnos csak nyomoztuk a játékot. Rengeteg a tennivalónk úgy fizikálisan, mint a korcsolya és bottechnika elemek terén. A csapat legjobbja a kapusunk, Szecskó Gergő volt. Mezőnyjátékosok közül 2-3 játékos nyújtott elfogadható teljesítményt! Ez a mérkőzés arra nagyon jó volt,hogy képet kapjunk arról hová kell eljutnunk. Remélem a játékosoknak is jó lecke volt és a jövőben ott lebeg a szemük előtt,hogy magas szinten milyen is ez a játék. Megpróbálunk előrenézni és meccsről-meccsre úgy egyénileg,mint csapatként jobb teljesítményt nyújtani.

Női U25

2019.10.06 12.15 Vasárnap Óbudai Hoki Akadémia Budapest
OHA Girls -DVTK Jegesmedvék 3:4 (1:0, 1:1, 1:2, 0:1)

Velty Roland: Jó mérkőzést játszottunk az Óbudával. Hasonló képességű csapatok voltak a jégen. Fejben végre elhittük, hogy nyerhetünk, és erővel is jól bírtuk az iramot. Köszönet erőnléti edzőnknek Strenk-Khouiled Sarahnak. A hosszabbításban jobban mentek a lábak, mi domináltunk, így meg lett a plusz 1 pont is. Gratulálok minden játékosomnak a győzelemhez.

Tabella