OTP Bank Liga 10. forduló

2019. október 26., szombat
17:00 Paksi FC - Diósgyőri VTK

Helyszín: 7030 Paks, Fehérvári út 29.

Jegyinfó

A mérkőzés szurkolói kártya és személyes adatok megadása nélkül is megtekinthető.

A vendégjegyek elővételben 1200 forintba, a helyszínen a mérkőzés napján 1400 forintba kerülnek. A diák, nyugdíjas, női jegy ára elővételben 800 forint, a helyszínen 1000 forint. Hatéves kor alatt ingyenes a belépés. A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen Miskolcon, a DVTK Shopban lehet megvásárolni.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Szurkolói kártya a jegyvásárláshoz nem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Nyitvatartás

DVTK Shop (DVTK Stadion, Andrássy út 61.)
hétfő, kedd, csütörtök, péntek: 12-18 óra
szerda (október 23.): zárva
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

Beléptetés

A paksi stadion vendégpénztára 15 órakor nyit, ezzel egy időben lesz a kapunyitás is. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosítsára alkalmas iratot vigyenek magukkal.

Parkolás

A szervezők javasolják, hogy a DVTK szurkolói a várost az M6-os autópályán közelítsék meg és a Paks központ lehajtónál jöjjenek le a pályáról. A lehajtástól számított mintegy 4 km-re található  a vendégparkoló, ahol a biztonsági szolgálat segíteni fogja a parkolást.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Paksra utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.