Már két év intenzív edzésmunka után az újonc és serdülőkorú gyerekekből összeállított gárdát elindítottuk a felnőtt megyei II. osztályú csapatbajnokságban. A mély vízbe dobás kezdetben még rossz ötletnek is tűnhetett, hiszen sorra jöttek a vereségek. De az idő az edzők elképzelését igazolta, mert a második idényben már a nagyarányú vereségek helyett jöttek a szoros meccsek. Idén, pedig a jóval erősebb összevont megyei bajnokságban megszületett az első győzelmünk.

A Fischer Csaba vezette gárda (aki minden mérkőzését megnyerte) 10:8 arányú győzelmet aratott a Sajókeresztúr ellen. Bravó srácok!

DVTK UP - Sajókeresztúr 10:8 

Győztek: Fischer Csaba 4, Farkas Dávid 2, Kopcsó Levente 2, , Halász Fábián 1,  és a Fischer-Halász páros

Múlt hétvégén az Egyetem E/4-es tornatermében a felnőtt III. osztályú Prókay Ottó Emlékversenyen indultak el a fiatalok. A párosok versenyszámban 3. helyet szerezte meg a Halász – Fischer egység.  Az egyéni küzdelmek során a csoportokban egy-egy győzelem mellett két vereséget begyűjtve Halász, Kopcsó és Farkas sem tudott főtáblára kerülni. Fischer Csaba viszont három győztes csoportmeccse után a főtáblán is folytatta menetelését. Sorra legyőzve megyei és NB III.-as felnőtt ellenfeleit a döntőbe jutásért nagy meccsen diadalmaskodott a korábbi kitűnő MÉMTE nevelésű Maksa Csaba ellen, a döntőben pedig Laczkó Dánielt verte 3:1 arányban. Szenzációs siker a 14 éves DVTK reménységtől!

Prókay Ottó Emlékverseny, egyéni végeredmény     

  1. Fischer Csaba, DVTK
  2. Laczkó Dániel, MEAFC                                                                                                          
  3. Maksa Csaba, MEAFC                                                                                                               
    Lovász Bence, MEAFC