OTP Bank Liga 15. forduló

2018. december 7., szombat
14:30 Mezőkövesd-Zsóry FC - Diósgyőri VTK

Jegyárak

A vendégszektorba szóló belépőjegyek elővételben (december 6-án, 16:30-ig) 1100 forintba, a mérkőzés napján 1600 forintba kerülnek, a hazai klub döntésének értelmében a meccsjegy.mlsz.hu oldalon csak DVTK klubkártya birtokában vásárolhatók meg. 

Jegyvásárlás

A belépőjegyek hétfőtől elővételben az interneten, valamint személyesen Miskolcon, a DVTK jegypénztáraiban is megvásárolhatók. Mezőkövesden kizárólag lakcímkártya felmutatásával vásárolható belépőjegy a vendégszektorba, klubkártya a személyes jegyvásárláshoz nem kötelező.  A helyszínen a mérkőzés napján 10 óra 30 perckor nyitnak ki a pénztárak.

Helyszín

Mezőkövesd Városi Stadion (3400 Mezőkövesd, Széchenyi István u. 56.)

Nyitvatartás

DVTK Stadion jegypénztár 
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

Beléptetés

Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosításra alkalmas iratot vigyenek magukkal.

A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről.

Az interneten vásárolt jegyek esetében a szervezők azt kérik, nyomtassák ki, és ezt a lapot hozzák magukkal a szurkolók a mérkőzésre! Kérjük, figyeljenek arra, hogy a vonalkód minden számjegye szerepeljen a kinyomtatott lapon! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll a rendezők módjában beengedi a stadionba.

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben - a mérkőzés kezdete előtt 60-90 perccel - érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait.

Sportszerű szurkolás

Kérjük Mezőkövesdre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.