• U19: DVTK - Gyirmót SE Győr 5-2 (5-2)
    Gólzáporos első negyvenöt perc után beállították a csapatok a végeredményt a hétvégi DVTK - Gyirmót SE Győr találkozón. Az utolsó 2019-es bajnoki mérkőzésen a piros-fehérek 5-2-re legyőzték a gyirmótiakat. Bartha Ricardo mesterhármast szerzett, míg Sipos József és Kacsó Botond egyszer volt eredményes.
     
  • U17: DVTK - U17: Gyirmót - DVTK 0-2 (0-0)
    Gyirmóti győzelmével zárta az évet a DVTK U17-es korosztálya. Zsivoczky Gyula együttese gól nélküli első játékrész után Fercsák Róbert és Jurek Gábor találatával megszerezte a három pontot, így a DVTK a második helyen várja a tavaszi folytatást.
     
  • U16: Gyirmót - DVTK 0-5 (0-5)
    Egy félidő alatt eldöntötte a három pont sorsát az utolsó őszi fordulóban a listavezető DVTK U16-os csapata. A piros-fehérek Nahaj Norbert és Vincze Dániel duplájával, valamint Gulyás Márk találatával már az első negyvenöt perc végén kialakították az 5-0-ás végeredményt.
     
  • U15: DVTK - FTC 2-2 (1-0)
    Pontosztozkodással zárta az évet a DVTK U15-ös korosztálya. Jordán András csapata hazai pályán fogadta a Ferencváros együttesét, ahol fordulatos mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszottak egymással a felek.
     
  • U14: DVTK - FTC 0-3 (0-0)
    Az U14 I. osztályú bajnokság idei utolsó fordulójában hazai pályán fogadta a DVTK korosztályos csapata a Ferencváros együttesét.