OTP Bank Liga 16. forduló

2019. december 15., vasárnap
18:00 Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC

A Szervezett Szurkolói Csoportok közleményben hivják fel az Ultra szektorba jegyet váltók figyelmét, hogy  "Kartonozós" élőképpel is készülnek, ezért kérnek mindenkit, hogy a kezdő sípszó előtt 15-20 perccel foglalja el helyét a kapu mögötti szektorokban!

A DVTK Stadion kapui 16 órakor nyitnak, kérünk mindenkit, hogy a megszokottnál korábban érkezzen!

A mérkőzésre a rendőrség is fokozott figyelemmel készül, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye ide kattintva olvasható

A mérkőzésre kísérőikkel együtt  több mint 1000 általános és középiskolás diák jelezte részvételi szándékát. Ők mindannyian a DVTK vendégeként tekinthetik meg a találkozót. A jelentkezési határidő szerda éjfélkor lejárt. 

Amint arról korábban már beszámoltunk, a DVTK - FTC mérkőzés napján ismét térítésmentesen utazhatnak az 1-es autóbuszon és az 1-es villamoson a találkozóra szóló érvényes szurkolói jeggyel vagy bérlettel rendelkező diósgyőri drukkerek 16:00 és 22:00 között. Kérjük szurkolóinkat, hogy a várható nagy érdeklődés miatt, ha tehetik, akkor hagyják otthon a gépjárműveiket és vegyék igénybe az MVK Zrt. járatait!

A DVTK - FTC mérkőzés kiemelt biztonsági besorolású, ezért a belépők a meccsjegy.mlsz.hu oldalon kizárólag klubkártya birtokában vásárolhatók meg. Személyes jegyvásárláshoz nem kötelező a klubkártya.

A jegyek vasárnap reggelig vásárolhatók meg elővételben olcsóbban, ezt követően rendes meccsnapi árak lesznek érvényben. A DVTK Stadion jegypénzátrai a találkozó napján 8 órakor, a DVTK Shop 12 órakor nyit ki. A belépőjegyekről bővebben korábbi cikkünkben olvashatnak szurkolóink.