Elek Ákos a DVTK csapatkapitányaként vett részt a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon. Ezt követően kapott tőle a klub egy dedikált mezt, amelyet most a jó ügy érdekében árverésre bocsájtunk. A dedikált és bekeretezett Elek Ákos mez kikiáltási ára 50 ezer forint.

Gazdáját keresi egy dedikált Nike Aerowtrac Strike futball labda, amelyet a jelenlegi labdarúgók és a szakmai stáb is ellátott aláírásával. A labda kikiáltási ára 30 ezer forint.

A DVTK FUX női röplabda csapatának felajánlása egy - a jelenlegi csapat által - dedikált Szajkó Tímea 2Rule mez, amelynek kikiáltási ára 30 ezer forint.

Aaz Aluinvent DVTK felajánlása egy - a jelenlegi csapat által - dedikált Chanel Mokango 2Rule mez, amelynek kikiáltási ára 30 ezer forint.

A DVTK Jegesmedvék felajánlása Szirányi Bence tavalyi évben használt - és a jelenlegi csapat által dedikált - meze, amelynek kikiáltásai ára 30 ezer forint.

2016. október 26-én rendezték a régi DVTK Stadion utolsó mérkőzését. Makrai Gábor piros-fehér csíkos – az akkori csapat által - dedikált stadionbúcsúztatós piros-fehér csíkos Nike meze is gazdáját keresi. A kikiáltási ár 30 ezer forint.

Az új DVTK Stadion első mérkőzésére 2018. május 5-én került sor. Dejan Karan stadionavatós - kizárólag ezen az egy mérkőzésen hordott - piros színű Nike mezét is árverésre bocsájtjuk, melynek kikiáltási ára 30 ezer forint.

Az árverés menete

Kérjük szurkolóinkat, hogy a licit@dvtk.eu e-mail címre írják meg, hogy a fenti relikviák közül melyikre kívánnak licitálni, és mekkora összeget szánnak rá. A licitálókat minden esetben értesítjük majd, ha az övéknél nagyobb licit érkezik a relikviára. Kérjük, hogy minden esetben tűntessék fel a teljes nevüket és telefonszámukat is, hogy a licit végén értesíteni tudjuk a nyerteseket. Az árverés 2019. december 20-án, pénteken 18 órakor zárul. 

Köszönjük szurkolóink segítségét!

A DVTK 2019-es adománygyűjtéséről korábbi cikkünkben olvashatnak bővebben.