- Két mérkőzés, két győzelem, két gól, ennél elképzelni sem tudtál volna jobb rajtot 2020-ban, ugye?
- Valóban nagyszerűen indult az év, de a java még hátra van, ezért nem szabad hátradőlni. Nagyon fontos két győzelmet arattunk, és szombat este ismét bebizonyosodott, hogy együtt minden könnyebb, köszönjük a szurkolást, ezúttal is kiváló hangulatban játszottunk végig.

- Milyennek láttad belülről a mérkőzést?
- Az első félidőben mi domináltunk, megszereztük, percekkel később megerősítettük a vezetést, majd elsősorban a nagy bedobásaiknak köszönhetően néha az ellenfél is feltűnt a kapunk előtt. A második félidőben bennünk maradt a harmadik gól, de így sem kellett nagy izgulni. Nem csak a győzelem és a gólom miatt vagyok boldog, hanem a kapott gól nélkül lehozott mérkőzés is örömmel tölt el.

- Hogy emlékszel vissza a gólodra?
- Az edzéseken sokat gyakoroljuk a pontrúgásokat. Márkvárt Dávid tökéletesen ívelte középre szögletből a labdát, de a társakat sem szabad elfelejteni, akik a kapu előterében nagyszerűen kiürítették számomra a területet, így amikor Ádám Martint leráztam, egyedül felugorva csúsztattam a kapuba a labdát.

- Az egész mérkőzésen nagyot küzdöttél az ellenfél centerével!
- Ádám Martin egy masszív felépítésű labdarúgó, sosem könnyű ellene játszani, de szombaton sikerült hatástalanítani. Amikor lehetett, igyekeztem megelőzni fejjel vagy lábbal, amikor pedig egyszer kapu felé tudta az ötösön tenni a labdát, akkor Vági András segített ki. 

- Melyik gólod tetszett jobban, a zalaegerszegi, vagy a Kaposvár elleni?
- Nehéz kérdés. Minden gól sokat jelent számomra, és bízom benne, az igazán szép még csak ezután következik. 

- Idén már három gólnál jársz, a házi góllövő listán pedig holtversenyben az élre ugrottál. (Dušan Brković összes diósgyőri gólja itt nézhető vissza.)
- És a Magyar Kupában is betaláltam egyszer! Az utóbbi két mérkőzésen valóban fontos gólokat szereztem, azonban nem szeretném kisajátítani a sikert, igazi csapatmunka volt. Feljöttünk az ötödik helyre, azonban nem szabad álmodozni, hanem mindig a következő mérkőzésre kell figyelni. Egységben az erő, ez a hozzáállás vezet további győzelmekre. 

- Nincs sok idő ünnepelni, hétközi fordulóval folytatódik a bajnokság. Mit vársz a felcsúti mérkőzéstől?
- Már szombaton este, közvetlenül a mérkőzés után elkezdtük a regenerációt, a DVTK Edzőközpont konditermében tekertünk néhány kilométert rendkívül jó hangulatban. A PAFC ellen egészen más mérkőzésre számítok, mert a Kaposvárral ellentétben ők a labdabirtoklásra építik a játékukat. Két győzelem után mit is mondhatnék, szerdán szeretnénk harmadszor is győzelmet aratni.