Repka Nándor a Junior F fiúk között versenyzett és végzett a 11. helyen összetettben.

Buday Benedek a Junior E fiúk mezőnyében indult. Az első táv sikeres teljesítése (777 m 18. hely) után a rövidtáv helyosztó döntőjére belázasodott, így nem tudta folytatni a versenyhétvégét.

Bodnár Emma a hölgyek mezőnyében 1500 és 500 méteren 10., míg 1000 méteren 9. helyen végzett.

A hétvége legeredményesebb versenyzője Fedor András volt. Ő a Junior C fiúk mezőnyében versenyzett.
Az 1500 méter elődöntőjében bejött a taktika és egy utolsó körös előzéssel a továbbjutást érő 3. helyen ért célba. A döntőben végül a 4. helyen zárt.
500 méteren sajnos az elődöntőben nem sikerült a továbbjutó 2. helyre beérkezni, így maradt a B döntő, ahol harmadikként ért célba.
1000 méteren az elődöntőben megint az első kettő ment tovább. Az összetett körbeverések miatt Andrisnak volt esélye a 4. helyre, de ahhoz döntőben kellet volna korizni. A terv az volt, hogy végig a harmadik pozícióban korizik és az utolsó két körben előz. Ez ott elbukott, hogy sokáig a negyedik helyen ment és az utolsó három körön kellett két helyet feljönnie. Az első előzés még sima volt, de a második az utolsó előtti egyenesben kezdődött és nem is ért véget a kanyarig, ahol Andris volt a belső íven viszont nem pozícióban. Az MTK-ás versenytársával ütköztek és mindketten elestek, bár Andris gyorsan talpra állt és bekorizott a harmadik helyen a döntőbíró akadályozás miatt kizárta. Az MTK korisát továbbjuttatta a döntőbe, ami a legrosszabb forgatókönyv volt Andrisnak, mivel kevesebb pontot szerzett a B döntőben elért 2. helyével, mint az összetettben előtte lévők. Így zárt az összetett 6. helyén.

Sajnos a keddi edzésre a négy versenyzőből három kidőlt magas láz miatt. Két hét múlva lesz a szezon legfontosabb versenye a Junior OB, addig kellene felépülni a betegségből a sportolóknak.

fotók: hunskate