(A mérkőzés jegyzőkönyvébe bekerült labdarúgókat vettük sorra. A névre kattintva a részletes pályafutás olvasható)

Ivan Radoš: végül 594 percen keresztül őrizte meg a kapuját érintetlenül a 2013/2014-es bajnokságban. Egészen 2019 nyaráig védett Diósgyőrben, jelenleg a Vasas játékosa

Nenad Rajić: a bajnokság végén ugyan távozott, ám 2014 őszén a sérülések miatt visszatért néhány hónapra Diósgyőrbe a kispadra. Később hazájában a Mladost Bački Jarak csapatában védett, azonban egyre inkább a kapusedzői munkára készült. Jelenleg a német alacsonyabb osztályú 1.FC Südring Aschaffenburg edzői stábkában dolgozik.

Mohamadou Abdouraman: 2010 őszén érkezett Diósgyőrbe és 2014-ig nyaráig maradt. Ezt követően Nyíregyházán játszott még két évet, majd visszavonult, és a civil életben találta meg számítását.

Bacsa Patrik: a DVTK saját nevelésű játékosa idén télen igazolt Újpestre. 

Barczi Dávid: 2016 nyarán igazolt Székesfehérvárra, később játszott a Vasasban, jelenleg a ZTE labdarúgója

Augusto Batioja: egy évet játszott Diósgyőrben, majd visszatért Szerbiába, 2015 óta viszont Csehországban játszik. Jelenleg a Viktoria Žižkov labdarúgója.

Elek Ákos: másodszorra 2017 elején értékesítette a DVTK a játékjogát a Kairat Almatynak, ahonnan két év múlva tért vissza Magyarországra, a Vidi FC csapatába.

Eperjesi Gábor: a saját nevelésű játékosa 2019 elején igazolt Mezőkövesdre

Futács Márkó: a Leicester kölcsönjátékosa az idény végén távozott. Később játszott Törökországban, a Hajduk Split játékosaként gólkirály lett Horvátországban, 2019 elejétől a Vidi FC játékosa.

 

Gohér Gergő: 2008 és 2014 között egy fél év kispesti kölcsön kivételével végig Diósgyőrben játszott. Ezt követően Felcsút, Soroksár és Mezőkövesd következett, a legutóbbi két idényt pedig Budafokon tölti.

Gosztonyi András: 2012-ben érkezett, és 2015 nyarán igazolt Szombathelyre, majd a lengyel Śląsk Wrocław játékosa lett. 2017 elején tért vissza Magyarországra, Kisvárdára. Jelenleg is ott játszik.

Senad Husić: 2016-ig játszott Diósgyőrben, majd hazatért Bosznia-Hercegovinába. Próbálkozott még a svéd alacsonyabb osztályban, idén Koszovóban játszik.

Kádár Tamás: a válogatott védő pályáját biztosan mindenki ismeri. Diósgyőrből 2015 elején a Lech Poznańba igazolt, ahonnan a Dynamo Kyiv vásárolta meg a játékjogát. A közelmúltban igazolt Kínába.

Zoran Kostić: a bajnokság végén Nyíregyházára igazolt, végül hazatért régi klubjába, a Borac Čačakba. Visszavonulását követően UEFA A-licences edzői diplomát szerzett, jelenleg az élvonalbeli Radnički Niš stábjában dolgozik.

Nikházi Márk: egy féléves dunaújvárosi kölcsöntől eltekintve egészen 2016 végéig játszott Diósgyőrben, majd az MTK, a Paks és a III. Kerület voltak pályafutásának állomásai. A téli átigazolási szezonban a Siófok labdarúgója lett.

Tisza Tibor: 2014 eleján távozott szülővárosába, és 2018-ban a DVSC-ből vonult vissza. Jelenleg a Tisza Talent Management tulajdonosaként az utánpótlás-játékosok képzésével foglalkozik.

Vadász Viktor: három és fél év után a bajnokság végén Újpestre igazolt. Később Békéscsabán és Győrben szerepelt, jelenleg Mosonmagyaróváron focizik.

Vági András: most nyáron tért vissza Diósgyőrbe. Közben játszott Pakson, Mezőkövesden. Elkezdte edzői pályafutását is, UEFA A-licences szakemberként a DVTK U7-es csapatával dolgozik.

Szivics Tomiszláv: 2015 tavaszán hagyta el Diósgyőrt. Ezt követően a szerb U21-es válogatottat kivezette az Eb-re, és dolgozott Mezőkövesden, legutóbb pedig Pakson.