- Hogy érintett, hogy felfüggesztették a bajnokságot?
- Váratlanul ért a hír, és az első egy két órában fel se fogtam. Nagyon rossz érzés volt, amikor tudatosult bennem, de én is csak csatlakozni tudok az összes sportolóhoz, most vannak fontosabb dolgok is a csapatsportoknál. Nagyon jó helyen álltunk a tabellán, minden esélyünk megvolt arra, hogy feljussunk az Extraligába. A csapategység remek volt, mindig jó hangulat uralkodott az öltözőben. De egyelőre azért nehéz erről múlt időben beszélnünk, mert hivatalosan nincs vége a bajnokságnak, csak felfüggesztették a küzdelmeket. Mi is kíváncsian várjuk, hogy lesz-e még folytatás. Hiányoznak a lányok nagyon és alig várom már, hogy újra együtt legyen a csapat és jól érezzük magunkat.

- Mivel telnek a napjaid? Hogyan kezeled ezt a helyzetet?
- Próbálom betartani a szabályokat. Jelen helyzetben higgadtnak és türelmesnek kell lennünk, és reménykedünk, hogy minél hamarabb vége lesz ennek a nehéz időszaknak. Sokkal több vitamint szedek az óta és a kézmosásra, fertőtlenítésre is fokozottan odafigyelek.

- Hogyan tudja egy röplabdázó szinten tartani magát?
- Próbálok minél többet mozogni itthon. Szerencsére a párom is sportoló, így együtt tudunk edzeni minden nap, ami nagy segítség és motiváció is egyben. Szoktunk járni futni és biciklizni is. Próbálunk minden lehetőséget kihasználni az edzésre.

- Mivel telik egy napod?
- Amióta nincs röplabda és a páromnak sincs foci, náluk vagyunk vidéken. Próbáljuk hasznosan eltölteni az időt. Délelőtt ki szoktunk menni az udvarra labdázni, kutyával játszani, a délután pedig edzéssel telik. A lényeg, hogy itthon vagyunk és mindenki mást is arra kérek, hogy aki csak teheti, maradjon most otthon.

- Mi a helyzet az iskolával?
- Szeptemberben kezdtem el a röplabda edzőit, aminek májusban lesz a vizsgája. Remélem meg is lesz tartva, hiszen már készülök, tanulok is rá. Gyakorlati résszel nem lesz gondom, hiszen már november óta van egy U13-as és egy U10-es csapatom, akiknek heti egyszer tartottam edzést. Nagyon várom már, hogy hivatalosan is edző lehessek és segítsek megtanítani a röplabdázás csínját-bínját.